+36 62 815 046

Dr. Szigeti Sándor

belgyógyász, endokrinológus, diabetológus

Dr. Szigeti Sándor vagyok. Szakterületeim: Belgyógyászat, diabetológia, foglalkozás egészségügy, endokrinológia 1996-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd Szentesen kezdtem el dolgozni, ahol az általános belgyógyászati osztályon megismerkedtem a belgyógyászati szakma gyakorlati…

Tovább

Dr. Szigeti Sándor vagyok. Szakterületeim:
Belgyógyászat, diabetológia, foglalkozás egészségügy, endokrinológia

1996-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd Szentesen kezdtem el dolgozni, ahol az általános belgyógyászati osztályon megismerkedtem a belgyógyászati szakma gyakorlati alapjaival. Remek tanító mestereim voltak. Olyanok, akik a gyógyítást és az emberséget tökéletesen át tudták nekem adni, miközben önállóságra is szoktattak.

2001-2006 között a Dr. Bugyi István Kórház, diabetológiai  szakrendelésén is dolgoztam, 2008-2016-ig foglalkozás egészségügyi rendelésen ugyanitt.
2012-2016-ig endokrin szakrendelés Szentesen, illetve Csongrádon 2011-től.
2013-tól a Róbert Károly Magánkórház endokrinológiai rendelésén tevékenykedem.
Ezzel párhuzamosan Szentesen illetve Szegeden további endokrin-diabetológia rendeléseket végzek.

Szakvizsgák:

2001. belgyógyászat
2002. diabetológia
2003. foglalkozás egészségügy
2004. endokrinológia

Rendelésem fő profilja endokrinológia és diabetológia. Ennek kapcsán várom a szervezet hormonális rendszerével kapcsolatban panaszos pácienseket. Rendelésünkön  gondozásba vesszük a pajzsmirigy betegeket, elhízással, meddőségi problémákkal küzdőket , cukorbetegeket.

Rendeléseimen szem előtt tartom azt a célt, hogy ne csak a labor értékeket gyógyítsuk, hanem egy teljes szemlélet és életmód váltással személyre szabottan segítsünk. Megbeszélésünknek későbbi betegségek kialakulásának a megelőzésében is komoly szerepe lehet, kulcsfontosságú az egész további élet szempontjából. Igyekszem kötetlenebb keretek között megfelelni ezen céloknak és elviselhetőbbé tenni egy orvos-beteg találkozást. Hitem szerint egy életmód váltásra ösztönző megbeszélés csak akkor tud hiteles lenni, ha én is eszerint élek, ennek megfelelően próbálom mindennapjaimat szervezni.

Dr. Szigeti Sándor rendelési információi:

 

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Péntek - páros heteken
11:00-13:00

Árak

Vizsgálat
Ár
Endokrinológiai vizsgálat
24 500 Ft

Orvosaink