+36 30 385 2525

Nyertes pályázataink

A Noé Praxis Egészségügyi Szolgáltató Kft. nyertes pályázata során az alábbiak szerint részesült beruházási támogatásban:

VERSANA PREMIER BLACK EDITION TÍPUSÚ ULTRAHANG DIAGNOSZTIKAI KÉSZÜLÉK BESZERZÉSE 

Visszatérítendő hitel összege:  8,07 millió Forint 

A projekt azonosító száma: EFOP-5.1.1-17 

A készülék segítségével modern ultrahang diagnosztikai szolgáltatást tudunk nyújtani Szegeden és a Dél-Alföldi régióban élő páciensek számára.

—————————–
A NOÉ Praxis Kft. a „GINOP-2.1.8-17 – A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” pályázati kiírásra nyújtotta be „Szerteágazó egészségügyi innováció komplex fejlesztéssel” című pályázatát.

 • A kedvezményezett neve: Noé Praxis Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe: Szerteágazó egészségügyi innováció komplex fejlesztéssel
 • A szerződött támogatás összege: 12 209 637 Ft
 • A támogatás mértéke: 50%
 • A projekt tartalmának bemutatása:  A NOÉ Praxis Kft. a „GINOP-2.1.8-17 – A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” pályázati kiírásra nyújtotta be „Szerteágazó egészségügyi innováció komplex fejlesztéssel” című pályázatát.
  A fejlesztés célja a meglévő és potenciális páciensei szolgáltatási igényeinek minél teljesebb kielégítése, amelyekhez új, modern – lényegesen nagyobb hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtására képes – eszközök beszerzésére volt szükség.
  A beruházás hozzájárul a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában megfogalmazott Egészséges társadalom és jólét ágazati prioritás megvalósításához.
  A Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai költségvetési előirányzatból 12.209.638 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
 • A projekt befejezési dátuma: 2018. 09. 26.
 • A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01277