+36 62 815 046

Nyertes pályázataink

A Kedvezményezett neve: Noé Praxis Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Profil- és kapacitásbővítés a NOÉ Praxis Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 44 007 692 Ft
Az elszámolható összköltség mértéke: 62 868 132 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében nagy volumenű eszközállomány fejlesztést tervezünk. Beszerzésre kerül a szemészeti szolgáltatás bevezetését lehetővé tevő teljes – a vonatkozó rendeleteknek is megfelelő – eszközcsomag,
valamint a minden szakrendelés számára hasznos az ultrahang berendezés is. A további eszközök (az Inbody, Smaxel 40 wattos CO2 lézer füstelszívóval, a Radiofrekvenciás eszköz, a Fül-Orr-Gégészeti vizsgáló egység és Otopront Fül-orr-gégészeti dönthető vizsgáló szék, audiométer) a fül-orr-gége, a dietetika, a belgyógyászati rendelés szolgáltatásait fejlesztik. A HydraFacial Facial MD az úttörője, kifejlesztője a hidrodermabráziós eljárásnak, mely az arcbőr tisztítását, hidratálását, egészségesebbé tételét szolgálja. Az eszköz beszerzésével a kozmetológiai és a bőrgyógyászati beavatkozások köre szélesedik.
A projekt keretében – a környezettudatosság és a költséghatékonyabb működés érdekében – 5 kW teljesítményű napelemes rendszer bevezetését tervezzük. Alkalmazottaink számára hatékonyabbá kívánjuk tenni a munkavégzéssel járó adminisztrációt, felhőszolgáltatás keretében standard office csomagot biztosítunk számukra. A társaság további fejlődése, a hosszú távú stabil, kiegyensúlyozott és növekedő ívű gazdálkodás fenntartása érdekében vállalati tanácsadást veszünk igénybe.

A projekt megvalósításának kezdete: 2021. 11. 02.
A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023. 09. 30.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03077


MUNKAERŐ KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZSA A NOÉ PAXIS KFT-NÉL:

Vissza nem térítendő támogatás összege: 9,02 millió Forint

Visszatérítendő hitel összege: 25 millió Forint

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B


A Noé Praxis Egészségügyi Szolgáltató Kft. nyertes pályázata során az alábbiak szerint részesült beruházási támogatásban:

VERSANA PREMIER BLACK EDITION TÍPUSÚ ULTRAHANG DIAGNOSZTIKAI KÉSZÜLÉK BESZERZÉSE 

Visszatérítendő hitel összege:  8,07 millió Forint 

A projekt azonosító száma: EFOP-5.1.1-17 

A készülék segítségével modern ultrahang diagnosztikai szolgáltatást tudunk nyújtani Szegeden és a Dél-Alföldi régióban élő páciensek számára.


A NOÉ Praxis Kft. a „GINOP-2.1.8-17 – A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” pályázati kiírásra nyújtotta be „Szerteágazó egészségügyi innováció komplex fejlesztéssel” című pályázatát.

 • A kedvezményezett neve: Noé Praxis Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe: Szerteágazó egészségügyi innováció komplex fejlesztéssel
 • A szerződött támogatás összege: 12 209 637 Ft
 • A támogatás mértéke: 50%
 • A projekt tartalmának bemutatása:  A NOÉ Praxis Kft. a „GINOP-2.1.8-17 – A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” pályázati kiírásra nyújtotta be „Szerteágazó egészségügyi innováció komplex fejlesztéssel” című pályázatát.
  A fejlesztés célja a meglévő és potenciális páciensei szolgáltatási igényeinek minél teljesebb kielégítése, amelyekhez új, modern – lényegesen nagyobb hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtására képes – eszközök beszerzésére volt szükség.
  A beruházás hozzájárul a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában megfogalmazott Egészséges társadalom és jólét ágazati prioritás megvalósításához.
  A Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai költségvetési előirányzatból 12.209.638 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
 • A projekt befejezési dátuma: 2018. 09. 26.
 • A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01277