+36 30 385 2525

Dr. Gárdián Gabriella

neurológus

Nevem: Dr. Gárdián Gabriella Szakterületem: Neurológia Iskoláim 1989-1995 között végeztem el a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Karát, diplomám minősítése: summa cum laude Pályafutásom 1995-2000 között Klinikai orvosként dolgoztam…

Tovább

Nevem: Dr. Gárdián Gabriella

Szakterületem: Neurológia

Iskoláim

1989-1995 között végeztem el a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Karát, diplomám minősítése: summa cum laude

Pályafutásom

1995-2000 között Klinikai orvosként dolgoztam a  SZTE, Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum, Általános Orvosi Kar, Neurológiai Klinikán, Szegeden.

2000-ben ugyanitt neurológiai szakvizsgát tettem.

2001 -2003   között a Cornell University Neurológiai Klinika Kutató Laboratóriumában dolgoztam (New York, USA).

2000-2007 között egyetemi tanársegédként dolgoztam a SZTE, Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum, Általános Orvosi Kar, Neurológiai Klinikán, Szegeden.

2007- ben PhD-t szereztem a Szegedi Tudományegyetemen.

2007 óta egyetemi adjunktusként dolgozom a SZTE, Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum, Általános Orvosi Kar, Neurológiai Klinikán.

Díjak, elismerések, amelyekre büszke vagyok:

2005-ben Joó Ferenc Díjat kaptam

Nyelvek, amelyeket beszélek:

Angol

Személyes

Az akadémikus orvoslás mellett érdeklődöm az alternatív terápiás lehetőségek iránt is. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Komplementer Medicina Tanszéke által meghirdetett Hagyományos kínai orvoslás és kapcsolt technikái című képzésben vettem részt és tettem licence vizsgát kiváló minősítéssel 2009-ben.

Hirdetem, hogy a mozgás jelentheti mindenki számára az élet napos oldalát és ennek jegyében a városban elsősorban kerékpáron lehet velem találkozni. Fiatal koromban is sportoltam, szertornáztam, számos versenyen vehettem részt és nyertem érmet, elismerést. Felnőttként pedig a síelés varázsolt el. Ezt ugyan felnőtt fejjel tanultam meg, de annál nagyobb lelkesedéssel űzöm, ha eljutok egy hegyes vidékre. A mozgás mindenre gyógyír, melyre pácienseimnek is felhívom a figyelmét!

Dr. Gárdián Gabriella neurológus rendelési ideje és díjai

 

Rendelési idő

Hétfő
időpont egyeztetés szerint

Árak

Vizsgálat
Ár
Első vizsgálat
25 000 Ft
Első vizsgálat külföldi beteg
25 000 Ft
Kontroll vizsgálat
20 000 Ft

Orvosaink