+36 62 815 046

Dr. Makai Attila

kardiológus

Dr. Makai Attila kardiológus rövid bemutatkozása Kardiológus, belgyógyász szakorvos, egyetemi adjunktus vagyok. 1997 októberében az általános orvosi diploma megszerzése után a Szegedi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Belgyógyászati Intenzív…

Tovább

Dr. Makai Attila kardiológus rövid bemutatkozása

Kardiológus, belgyógyász szakorvos, egyetemi adjunktus vagyok.

1997 októberében az általános orvosi diploma megszerzése után a Szegedi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Belgyógyászati Intenzív Osztályán kezdtem el dolgozni. Az osztályon fő feladatköröm a súlyos és életveszélyes belgyógyászati betegségek kezelése volt.

1999-ben csatlakoztam a II. számú Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központban akkor alakuló szív-elektrofiziológiai laboratóriumhoz és munkacsoporthoz. A laboratóriumban a szívritmuszavarok minden típusát kezelik. Katéteres vizsgálatokat, radiofrekvenciás beavatkozásokat végeznek, pacemakereket ültetnek be. 2002-ben sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd 2004-ben kardiológiai szakvizsgát szereztem.

Meghatározó élmény volt számomra, hogy 2004-ben látogatóként részt vehettem a Pittsburgh-i Egyetem elektrofiziológiai laboratóriumának munkájában.

Jelenleg egyetemi adjunktusként dolgozom a II. számú Belgyógyászati Klinikai kardiológiai klinika osztályán és az elektrofiziológiai laboratóriumban. 2011-ben sikerrel védtem meg PhD szakdolgozatomat, amelyet természetesen abból a témából írtam, ami a leginkább foglalkoztat: a szívritmuszavar és gyógyítási lehetőségei.

Az általános belgyógyászati és kardiológiai diagnosztikus vizsgálatok és terápia mellett az eddigi visszajelzések alapján kiemelkedő jártasságot tudhatok magaménak a szívritmuszavarok speciális kezelésében, a pacemaker és beültethető defibrillátor terápiában.

Dr. Makai Attila rendelési ideje és díjai:

 

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Hétfő
16:30-19:00

Árak

Vizsgálat
Ár
Aritmológiai vizsgálat
25 000 Ft

Orvosaink