+36 62 815 046

Dr. Bordás Noémi

urológus

Dr. Bordás Noémi a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát, majd a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház urológiáján kezdett el dolgozni. Jelenleg hazánkban több helyszínen is elérhető a betegek számára, valamint…

Tovább

Dr. Bordás Noémi a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát, majd a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház urológiáján kezdett el dolgozni. Jelenleg hazánkban több helyszínen is elérhető a betegek számára, valamint a belgrádi nemzetközileg elismert nemi megerősítő műtétekre és genitális rekonstrukciós sebészetre specializálódott centrum sebészeti csoportjának is aktív munkatársa.

Magyarországon jelenleg urológus szakorvosként dolgozik, tapasztalatait plasztikai- és égéssebészeti második szakirányon szélesíti.

Fő érdeklődési területe az urológia, a transzegészségügy, az esztétikai sebészet és az uro-genitális rekonstrukciós sebészet. Tanulmányútjai során számos alkalommal látogatott meg neves külföldi centrumokat, specialistákat annak érdekében, hogy rekonstrukciós sebészeti ismereteit bővítse (Szerbia, Olaszország, Portugália, Anglia, Brazília stb.). Érdeklődésének megfelelően továbbképzések folyamatos résztvevője, valamint a hazai transzegészségügy és genitális helyreállító sebészet fejlődésének aktív támogatója, aki hosszú évek óta orvosként próbálja segíteni a transznemű és cisznemű populációt.
Szoros kapcsolatot tart fenn a szakma más hazai és külföldi specialistáival annak érdekében, hogy az általa felajánlott komplex kezelési tervek a lehető leghatékonyabban, illetve legsikeresebb módon próbálják kiszolgálni az érintettek igényeit.

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Kedd
11:00-15:00

Árak

Vizsgálat
Ár
Urológiai első vizsgálat
31 500 Ft

Orvosaink