+36 62 815 046

Godáné Reisinger Karolina

dietetikus

Godáné Reisinger Karolina vagyok, dietetikus, a Noé Egészségközpont munkatársa. Táplálkozási szakértőként tanácsadásaim során az étrendet igazítom hozzád, hogy a lehető legkevesebb kompromisszummal, új dolgok felfedezésével és az önismereted fejlesztésével tegyük…

Tovább

Godáné Reisinger Karolina vagyok, dietetikus, a Noé Egészségközpont munkatársa. Táplálkozási szakértőként tanácsadásaim során az étrendet igazítom hozzád, hogy a lehető legkevesebb kompromisszummal, új dolgok felfedezésével és az önismereted fejlesztésével tegyük könnyebbé és egészségesebbé a mindennapjaid.

Rólam

2018-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szereztem dietetikusi képesítést
2019-től tanítok a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán dietetikával kapcsolatos tantárgyakat magyar és angol nyelven
2019-től magánellátásban dolgozom, és nagyon fontosnak tartom, hogy klienseim elfogadó közegben, biztonságok légkörben, minden kérdésre kiterjedő ellátásban részesüljenek.
2022-ben a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnökségi tagjává választottak
2023-tól a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége elnökségében a Kommunikációs Bizottság tagjaként és kommunikációs managerként tevékenykedem.

Fogyókúra helyett egészségesebb mindennapok

A túlsúly kialakulása a hosszú éveken át tartó mennyiségi túlevéshez köthető. Azt gondolom, hogy a túlevés egy sokkal mélyebben húzódó gond eredménye, így ennek okát felderítve, és kezelve hosszútávon fenntartható, egyéni életritmushoz igazodó életvitelt alakítunk ki. Ez növeli a vitalitást, jó közérzetet biztosít, és olyan lendületbe hoz, amit már rég nem éreztél. Természetesen ennek része, hogy a testösszetételt optimális szintre állítjuk be, ami az egészségben eltöltött évek számával is erős összefüggésben áll.

Ha az orvos javaslatára keresel szakembert

Előfordulhat, hogy olyan élethelyzet vagy betegség áll elő, ami miatt változtatni kell az étkezési szokásokon, új nyersanyagválogatást, életritmust kell kialakítani az orvosi kezeléssel összehangolva. A táplálásterápia első szintje, amikor tudjuk, hogy a családban bizonyos betegségek jelen vannak, és ezeket szeretnénk megelőzni, így erre fókuszálva alakítjuk ki az egyén táplálkozási szokásait.

A tudományos hátteret követve

Egyes hormonális problémák hátterében állnak olyan környezeti faktorok, vagy étkezéssel kapcsolatos szokások, amelyekről kimutatták, hogy azokat megváltoztatva, késleltethető a betegség kialakulása, vagy meghosszabbítható a tünetmentesség időszaka. Ezeket a kutatási eredményeket felhasználva sikereket érhetünk el az alvászavarok, gyermekvállalási nehézségek, vagy a sportteljesítménnyel kapcsolatban is.

A család egészsége

Kétgyermekes anyukaként magam is tapasztaltam, hogy milyen sok kérdés és bizonytalanság fordul meg egy újdonsült szülő fejében, különösen, ha a hozzátáplálásról van szó. Ez egészséges gyermek esetén sem könnyű, sok az egymásnak ellentmondó információ az interneten, amelyekben könnyű elveszni. Még nehezíti a helyzetet, ha ételallergia, gyermekkori túlsúly, emésztési vagy egyéb, étkezéssel összefüggő probléma is van a háttérben. Ilyenkor megértő, elfogadó hozzáállással segítem a hozzám fordulókat.

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Csütörtök
10:00-16:00

Árak

Vizsgálat
Ár
InBody mérés eredmény értékelésével
10 000 Ft
Egy hetes étrend (konzultációs árat nem tartalmaz)
27 500 Ft
Dietetikai kontroll InBody méréssel
24 500 Ft
Dietetikai kontroll Inbody mérés nélkül
19 500 Ft
Dietetikai első tanácsadás InBody méréssel
28 500 Ft
Dietetikai első tanácsadás InBody mérés nélkül
25 500 Ft

Orvosaink