+36 30 385 2525

Dr. Sümegi Viktória

gy. nefrológus/reumatológus

Dr. Sümegi Viktória vagyok. Szakterületeim csecsemő- és gyermekgyógyászat, nefrológia, reumatológia Iskoláim A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem orvosi tanulmányaimat, summa cum laude minősítéssel. 2000-ben az akkori József Attila Tudományegyetem…

Tovább

Dr. Sümegi Viktória vagyok.

Szakterületeim

csecsemő- és gyermekgyógyászat, nefrológia, reumatológia

Iskoláim

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem orvosi tanulmányaimat, summa cum laude minősítéssel.

2000-ben az akkori József Attila Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szereztem meg másoddiplomámat, mint egészségügyi közgazdász és menedzser szakokleveles orvos.
Tudományos doktori fokozatot (PhD) 2010-ben szereztem, gyermek nefrológia témakörben.

Pályafutásom

Hivatásomnak a gyermekek gyógyítását tekintem. A csecsemő- és gyermekgyógyászati szakképesítés (2002) megszerzése mellett, nefrológus (2004) és reumatológus szakképesítést (2010) is szereztem.

2015 óta vagyok a Magyar Reumatológiai Társaság Gyermekreumatológiai Szekciójának elnökségi tagja.
Két évtizedes szakmai tapasztalatomat a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján gyarapítottam, ahol a járó és fekvőbeteg ellátás mellett oktatói tevékenységet is végzek. Tudásomat több alkalommal mélyítettem külföldi szakmai gyakorlatokon és továbbképzéseken is (Ausztria, USA, Németország, Dánia, Spanyolország, Portugália).

Az általános gyermekgyógyászat mellett a gyermekkorban előforduló vesebetegségek, valamint az ízületi és autoimmun betegségek ellátására specializálódtam:
– vesebetegségek: húgyúti panaszok, húgyúti fertőzés, húgyúti fejlődési rendellenességek, vizelési panaszok, éjszakai ágybavizelés, magas vérnyomás, nefrózis szindróma
– gyulladásos ízületi betegségek: JIA, lyme arthritis, arthritis psoriatica, gyulladásos bélbetegségekhez táruló ízületi panaszok… stb
– autoimmun betegségek: Raynaud szindróma, SLE, Sjögren szindróma, scleroderma…stb

Személyes

Kisgyermekes édesanyaként és gyermekorvosként fontosnak tartom, hogy szakavatott segítséget nyújtsak a hozzám forduló családoknak általános gyermekgyógyászati, vese, autoimmun vagy ízületi problémák esetén is; és mindezt biztonságos, családbarát légkörben tehessem.

Dr. Sümegi Viktória szakorvos rendelési információi

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Péntek
időpont egyeztetés szerint

Árak

Vizsgálat
Ár
Gyermek immunológiai vizsgálat
24 500 Ft
Gyermek nefrológiai vizsgálat
24 500 Ft
Gyermek reumatológiai vizsgálat
24 500 Ft

Orvosaink