+36 62 815 046

Dr. Sümegi Viktória

gyermek nefrológus, reumatológus

Dr. Sümegi Viktória vagyok. Szakterületeim csecsemő- és gyermekgyógyászat, nefrológia, reumatológia Iskoláim A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem orvosi tanulmányaimat, summa cum laude minősítéssel. 2000-ben az akkori József Attila Tudományegyetem…

Tovább

Dr. Sümegi Viktória vagyok.

Szakterületeim

csecsemő- és gyermekgyógyászat, nefrológia, reumatológia

Iskoláim

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem orvosi tanulmányaimat, summa cum laude minősítéssel.

2000-ben az akkori József Attila Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szereztem meg másoddiplomámat, mint egészségügyi közgazdász és menedzser szakokleveles orvos.
Tudományos doktori fokozatot (PhD) 2010-ben szereztem, gyermek nefrológia témakörben.

Pályafutásom

Hivatásomnak a gyermekek gyógyítását tekintem. A csecsemő- és gyermekgyógyászati szakképesítés (2002) megszerzése mellett, nefrológus (2004) és reumatológus szakképesítést (2010) is szereztem.

2015 óta vagyok a Magyar Reumatológiai Társaság Gyermekreumatológiai Szekciójának elnökségi tagja.
Két évtizedes szakmai tapasztalatomat a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján gyarapítottam, ahol a járó és fekvőbeteg ellátás mellett oktatói tevékenységet is végzek. Tudásomat több alkalommal mélyítettem külföldi szakmai gyakorlatokon és továbbképzéseken is (Ausztria, USA, Németország, Dánia, Spanyolország, Portugália).

Az általános gyermekgyógyászat mellett a gyermekkorban előforduló vesebetegségek, valamint az ízületi és autoimmun betegségek ellátására specializálódtam:
– vesebetegségek: húgyúti panaszok, húgyúti fertőzés, húgyúti fejlődési rendellenességek, vizelési panaszok, éjszakai ágybavizelés, magas vérnyomás, nefrózis szindróma
– gyulladásos ízületi betegségek: JIA, lyme arthritis, arthritis psoriatica, gyulladásos bélbetegségekhez táruló ízületi panaszok… stb
– autoimmun betegségek: Raynaud szindróma, SLE, Sjögren szindróma, scleroderma…stb

Személyes

Kisgyermekes édesanyaként és gyermekorvosként fontosnak tartom, hogy szakavatott segítséget nyújtsak a hozzám forduló családoknak általános gyermekgyógyászati, vese, autoimmun vagy ízületi problémák esetén is; és mindezt biztonságos, családbarát légkörben tehessem.

Dr. Sümegi Viktória szakorvos rendelési információi

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Hétfő
16:00-17:00

Árak

Vizsgálat
Ár
Gyermek nefrológiai vizsgálat
24 500 Ft
Gyermek reumatológiai vizsgálat
24 500 Ft

Orvosaink