+36 62 815 046

Laborvizsgálat

Online bejelentkezés

Laborvizsgálat, vérvétel várakozás nélkül

Miért kellene reggel éhesen várakoznia a vérvételre? Unja már a sorban állást? Éhgyomorra könnyen rosszul lesz?
Betegség? Életmódváltás? Megelőzés, kontroll? Műtéti felkészülés? Gyermekvárás? Bármi miatt van szüksége laborvizsgálatra, a Noé Egészségközpontban egyeztetett időpontban, várakozás és sorban állás nélkül, kellemes környezetben gyorsan túleshet rajta.

Minden munkanap reggel 7.00-9.30 között várjuk.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a laborvizsgálatra – legyen ez minta, tenyésztés leadás vagy vérvétel – előzetes bejelentkezés szükséges 9-18 óráig telefonon! Így tudjuk a kért időpontban biztosítani a várakozástól és fennakadásoktól mentes ellátást.

A szokásos vizsgálatok, mint a vérkép, vizeletvizsgálat vagy tenyésztés mellett a mikrobiológia területéhez kapcsolódó egyéb szűrések, szövettan jellegű vizsgálatokhoz is segítséget nyújtunk.

A laborvizsgálatra jellemzően háziorvos vagy szakorvos utalja be Önt, de ne feledkezzen el arról, hogy évente érdemes vérképet vizsgáltatni. Különösen, ha a szervezetét megterhelő változások (terhesség, változó kor, komolyabb betegség) érik, vagy vegyszerekkel foglalkozik, illetve speciális életmódot folytat (diéta, vegetáriánus étrend), dohányzik.

Beutalóval és beutaló nélkül is rendelkezésére állunk!

Ár beutalóval: 3.500 Ft

Beutaló nélkül: 3.500 Ft + vizsgálatok ára

Ismerje meg laborcsomagjainkat is! Bővebb információért böngésszen a Szűrőprogramjaink között!

Amennyiben Ön beutaló nélkül szeretne laborvizsgálatot, a díj a választott vizsgálatoktól függ. Több száz féle laborvizsgálat közül választhat, kérjük, egyeztessen munkatársunkkal!

A leggyakoribb vizsgálatok árlistája itt érhető el.

Laborvizsgálat, vérvétel, vérkép, vizeletvizsgálat, tenyésztés, mikrobiológia, szövettan. Minden nap, várakozás nélkül Szegeden a Noé Egészségközpontban.

További Vizsgálat