- Noé Egészségközpont - https://noe-egeszsegkozpont.hu -

Laborvizsgálat

Miért kellene reggel éhesen várakoznia a vérvételre? Betegség? Életmódváltozás? Megelőzés, kontroll? Műtéti felkészülés? Gyermekvárás? Bármi miatt van szüksége laborvizsgálatra, a Noé Egészségközpontban egyeztetett időpontban, kellemes környezetben eshet túl rajta.

Minden munkanap reggel 7.00-9.30 között várjuk.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a laborvizsgálatra -legyen ez minta, tenyésztés leadás vagy vérvétel- előzetes bejelentkezés szükséges 9-18 óráig telefonon. Így tudjuk a kért időpontban biztosítani a várakozástól és fennakadásoktól mentes ellátást!

A szokásos vizsgálatok, mint a vérkép, vizeletvizsgálat vagy tenyésztés mellett a mikrobiológia területéhez kapcsolódó egyéb szűrések, szövettan jellegű vizsgálatokhoz is segítséget nyújtunk.

A laborvizsgálatra jellemzően háziorvos vagy szakorvos utalja be Önt, de ne feledkezzen el arról, hogy évente érdemes vérképet vizsgáltatni. Különösen, ha a szervezetét megterhelő változások (terhesség, változó kor, komolyabb betegség) érik, vagy vegyszerekkel foglalkozik, illetve speciális életmódot folytat (diéta, vegetáriánus étrend), dohányzik.

Beutalóval és beutaló nélkül is rendelkezésére állunk!

Ár beutalóval: 3.000 Ft

Beutaló nélkül: 3.000 Ft+vizsgálatok ára

Amennyiben Ön beutaló nélkül szeretne laborvizsgálatot, a díj a választott vizsgálatoktól függ. Több száz féle laborvizsgálat közül választhat, kérjük, egyeztessen munkatársunkkal!

Jelentkezzen be itt! [1]