+36 30 385 2525

Távvizit

A Távvizit szolgáltatás jelenleg szünetel.

Személyes rendeléseink újra működnek. Amennyiben a helyzet úgy változik, a szolgáltatásunk ismét aktív lesz.

A Noé Egészségközpont ezt a szolgáltatását a járványhelyzet miatt alakította ki, hogy azokon a területeken, ahol lehetőség van erre, a személyes rendelés hiányában Távvizit szolgáltatással segítsünk Önnek.

************************
Amennyiben a Távvizit szolgáltatásunk működik, ezt érdemes tudnia a szolgáltatás folyamatáról:

1. Hívja fel a Noé Egészségközpontot

Telefonszámaink:

+36 30 825 4035
vagy
+36 30 385 2525

Hívását asszisztenseink hétfőtől péntekig 9.00-18.00 közötti időszakban fogadják. Munkatársunk felveszi az Ön adatait (TAJ, személyes, számlázáshoz szükséges adatok), és a probléma ismeretében eldönti, hogy akut ellátásról van-e szó, illetve hogy milyen szakterületi orvos felé kell továbbítani a megkeresést. Eldönti azt is, hogy várhatóan milyen típusú szolgáltatásra van szükség:

  • 15 perces, hosszabb egyeztetést igénylő telefonhívás, vagy
  • írásos, emailben történő értékelés (leletek), tanácsadás. Email cím: lelet@noepraxis.hu

Ennek alapján asszisztensünk pontos tájékoztatást ad a szolgáltatás igénybevételének feltételeiről, valamint  a Távvizithez időpontot egyeztet Önnel.

Kérjük, ha bármilyen kérdése van a Távvizit szolgáltatással kapcsolatban, akkor azt a telefonos egyeztetés során tegye fel munkatársunknak, hogy minden, az Ön számára fontos információt át tudjunk adni!

2. Várja a megerősítő emailt

Rövid időn belül emailt kap, amelyben kollégánk megerősíti a telefonon megbeszélteket.
Ez az email tartalmazza minden tudnivalót, időpontot és a fizetési információkat is.
Ahhoz, hogy az időpont foglalása rendszerünkben élessé váljon, a szolgáltatás díját a megküldött fizetési információk szerint, átutalással mielőbb szükséges rendeznie!

3. Várja az orvos hívását vagy email válaszát

  • Ha Ön telefonos időpontot foglalt

A Noé Távvizit szolgáltatás igénybevételéhez mindössze arra van szükség, hogy a foglalt időpontban a megadott telefonszámon Ön elérhető legyen. A választott orvos hívni fogja Önt a megbeszélt időpontban.

  • Ha Ön emailben kap tanácsot, lelet értékelést

Amennyiben emailben kéri az asszisztens a leleteket, információkat, azokat továbbítja az illetékes szakorvoshoz, aki mielőbb igyekszik válaszolni Önnek.

Tájékoztatás adatkezelésről

Adatkezelési nyilatkozatunk a Távvizit szolgáltatáshoz kapcsolódóan átmenetileg módosult. A bejelentkezéssel Ön elfogadja a módosításokat.
Az aktualizált Adatkezelési Nyilatkozat ide kattintva olvasható