Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központ

 
Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központ

Köszöntelek az oldalon!

Dr. Belláné Barabás Andrea

Dr. Belláné Barabás Andrea vagyok.
A szegedi Noé Egészségközpontban működő Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központ szervező-vezetője, tanácsadó.
Mesterséges megtermékenyítésben jártas biológus vagyok. És édesanya.

Abban szeretnék segíteni Neked és párodnak, hogy Ti is megtapasztalhassátok azt a csodálatos érzést, amit a szülővé válás jelent.

 

Hosszú ideje próbálkozunk már
Nagyon szeretnénk kisbabát
Nem lehet, hogy épp nekünk ne legyen gyerekünk.
Már sok helyen jártunk a meddőség miatt, de nem adjuk fel
Ez az utolsó próbálkozásunk, hogy saját gyermekünk legyen

Ezek a leggyakrabban elhangzó mondatok, amikor egy pár megkeres engem.
Minden hónap újabb reménykedéssel telik. Aztán újra és újra csalódnotok kell. Azok a párok, akik bennünket keresnek meg azzal, hogy késik a gyermekáldás vagy már több vetélést kellett átélni, kitartóan keresik a meddőség okát. A mi csapatunk ebben segít Nektek.

Tudjuk, hogy a sikertelen terhességnek számos oka lehet. Ezért nem csak nőgyógyász van a csapatunkban, hanem urológus, genetikus, belgyógyász-endokrinológus, mesterséges megtermékenyítésben jártas biológus, dietetikus és pszichiáter.

Hogy csak néhány lehetséges okot említsek, ami meddőséget okozhat még a fizikai-testi okok mellett: lelki tényezők, stresszes életmód, inzulinrezisztencia, endometriózis, hormonzavarok, genetikai okok.
Tudtad, hogy a meddőség 10-15%-a lelki eredetű?

Hogy itt vagy és ezt olvasod, azt mutatja, hogy elszánt vagy abban, hogy kisbabátok legyen. Ez a legfontosabb.
A következő lépés az, hogy őszintén beszéljünk minden előzményről és lehetséges okról. Ezért úgy alakítottuk ki a tanácsadási folyamatot, hogy mi, azaz Te, a párod és én közösen az első megbeszélést követően meghatározzuk,hogy a szakorvosi csapatunk tagjai közül ki az akivel találkoznotok kell illetve időpontokat is egyeztetünk.
Azt is tudnotok kell, hogy mindvégig támogatlak Benneteket. A kivizsgálási folyamat során szükség esetén koordinálom a teendőket.

Tisztában vagyok vele, hogy ez a legbizalmasabb része az életeteknek. Amit mi a Noé Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központban biztosítunk Számotokra, hogy teljesen egyéni támogatást adunk, a legnagyobb diszkréció mellett, kiváló orvosok és szakemberek bevonásával.

Azt még el kell mondanom, hogy ez egy magán-egészségügyi szolgáltatás. Orvosaink és szakembereink segítségének és az egyéni támogatásnak díja van. Épp azért, mert minden hozzánk forduló párnak saját problémái vannak, így bármennyire szeretném, előzetesen nem tudom megmondani a szolgáltatásunk költségeit. Ezért is szükséges, hogy mindenek előtt személyesen konzultáljunk.

Ha döntöttetek, és szeretnétek megismerni a lehetőségeket, amivel a családtervezésben segíthetünk, kérlek, hívj fel engem időpont egyeztetés miatt.

Hétköznapokon 9.00-16.00 óra között ezen a telefonszámon állok rendelkezésedre:
+36 30 373 4363

Szeretettel és bizalommal várom a hívásodat!

Barabás Andrea
tanácsadó, koordinátor