+36 30 385 2525

Aranykapu szűrőprogram változó korú hölgyeknek

Álmatlan éjszakák, elvékonyodó haj, hajhullás, hőhullámok, ingadozó vérnyomás, rendszertelenné váló menstruáció, ok nélküli hangulatváltozások. Ismerős?

Minden hölgy életében előbb-utóbb eljön ez az időszak. Általában 50 éves kor felett várható, azonban vannak, akiknél már az úgynevezett korai menopauza is jelentkezik. Ez lehet genetikai hajlam kérdése, de valamilyen betegség vagy komoly trauma is kiválthatja azt az állapotot, amelyet egyre gyakrabban klimax néven emlegetünk.

A hölgyeknek nem csak azért fontos a változó kori tünetekkel foglalkozni, mert azok kellemetlenek lehetnek, akár a munkavégzésben vagy a kiegyensúlyozott családi légkör kialakításában akadályozhatják, zavarhatják őt és környezetét. Hanem azért is, mert szélsőséges esetekben a tünetek komolyabb egészségügyi problémákat is okozhatnak, sőt az is lehet, hogy egy-egy tünet mögött más betegségek, kiváltó okok húzódhatnak meg.

Mi a Noé Egészségcentrumban a prevenció, a szűrés hívei vagyunk, ezért alakítottuk ki változó kori szűrőprogramunkat is. A hölgyek részére összeállított speciális “Aranykapu” elnevezésű csomagunk tartalma: Nőgyógyászati vizsgálat (citológia, hüvelyi ultrahang,emlő vizsgálat), speciális laborvizsgálat (FSH, LH, ösztradiol, vércukor, Fe, TVK, vérkép TSH,vérzsírok, t-vizelet), valamint hasi-kismedencei ultrahang.

Ha Ön vagy akár közvetlen környezetében egy kedvelt, szeretett személy érintett, akinek szívesen segítene, jelentkezzen nálunk elérhetőségeinken.

Árak

Vizsgálat
Ár
Aranykapu szűrőprogram

További szűrőprogramok