+36 30 385 2525

Aktív szűrőprogram általános állapotfelméréssel

Szervezetünk olyan, mint egy ház. Amikor újonnan épül, általában minden rendben működik. Aztán idővel előfordul néhány hiba, amit javítani kell rajta.

A jó tulajdonos nem csak akkor cselekszik, amikor már baj van, de időről-időre ellenőrzi a készülékeket, karban tartja az ablakokat, ajtókat, falakat, a ház minden elemét.

Hasonlóképp érdemes megelőző céllal ellenőrizni szervezetünk működését, mert ezzel betegségeket előzhetünk meg, vagy kezdődő problémákat találunk meg időben, amikor az még könnyebben gyógyítható. A szervezet sokszor figyelmeztet: fáradékonyak, rosszkedvűek, ingerlékenyek vagyunk, legszívesebben állandóan aludnánk, vagy épp ellenkezőleg, álmatlanság gyötör. Akár tapasztalunk bármilyen eltérést a normális állapotunktól, akár csak szeretnénk tudni, minden rendben működik-e, érdemes elmenni egy általános szűrővizsgálatra.

A Noé Egészségcentrum ebben segít Önnek. Nálunk kiemelten fontos a megelőzés, prevenció.

Általános állapotfelmérő csomagunk, az Aktív, a következő vizsgálatokat tartalmazza:

Laborvizsgálat (vérkép, máj, vese funkció, vérzsírok, vc, t-vizelet, süllyedés,TSH), EKG, vérnyomás és pulzus mérés, hasi-kismedencei ultrahang, belgyógyászati vizsgálat.

Ha szeretné tudni, minden rendben van-e a szervezetével, jelentkezzen nálunk most!

További szűrőprogramok