+36 30 385 2525

Sebészet, érsebészet

Sebészet, érsebészet magánrendelés Szegeden.

Sérve van? Sebkezelésre, kötéscserére van szüksége? Aranyértől szenved? Benőtt körme okoz fájdalmat? Elváltozások vannak a bőr felszínén, vagy a bőr alatt? Idegesíti a szemölcse? Visszeres gondokkal küzd?

Mindezek a panaszok orvosolhatók, keresse fel sebészeti szakrendelésünket! A sebészeti járóbeteg-ellátás során konzultációra van lehetőség, és szakorvosunk kisebb ambuláns beavatkozásokat is elvégez. A sérvek és epekövesség kezelése mellett emlődaganatok kezelésére is van lehetőség szakrendelésünkön, valamint sebkezelésre és kötéscserére.

Sebész szakorvosunkhoz fordulhat végbéltáji panaszok (például aranyeresség) esetén is, és a rendelőben végzi el a bőrön lévő (szemölcs, heg, bőrdaganatok) illetve a bőr alatti (pl. zsírdaganatok) elváltozások eltávolítását.

Érsebész szakorvosunk főbb szakmai területei a következők: visszérsebészet, hasi verőér, csípőverőér és alsó végtagi érszűkületek intervenciós megoldása, hibrid érsebészeti beavatkozások, nyaki verőérszűkületek érsebészeti kezelése.

A sebészeti beavatkozásokat helyi érzéstelenítéssel végezzük, a beavatkozást követően a páciens távozhat.

Ha ennél komolyabb beavatkozásra van szükség a szakorvos megítélése szerint, akkor már kórházi ellátás indokolt, de a kórelőzmények megbeszélését és a kivizsgálást szakorvosunk elvégzi.

Sebészet, érsebészet – orvosok, díjak, rendelési idő:

Rendelési idő

Dr. Simonka Zsolt
Hétfő
17:00-19:00
Dr. Takács Tibor
Péntek
16.00-17.00
Dr. Tajti János
Kedd
17.00-19.00

Árak

Dr. Simonka Zsolt
sebész
Vizsgálat
Ár
Szakorvosi vizsgálat
24 000 Ft
Kontroll vizsgálat
20 000 Ft
Dr. Takács Tibor
érsebész
Vizsgálat
Ár
Szakorvosi vizsgálat
22 000 Ft
Kontroll vizsgálat
20 000 Ft
Komplex vizsgálat (vénás UH-t tartalmaz)
25 000 Ft
Injekciós visszérkezelés
17 000 Ft
Dr. Tajti János
sebész
Vizsgálat
Ár
Első vizsgálat
20 000 Ft
Kontroll vizsgálat
17 000 Ft

További Szakrendelések