+36 62 815 046

Sebészet, érsebészet

Online bejelentkezés

Sebészet, érsebészet magánrendelés Szegeden.

Sérve van? Sebkezelésre, kötéscserére van szüksége? Aranyértől szenved? Benőtt körme okoz fájdalmat? Elváltozások vannak a bőr felszínén, vagy a bőr alatt? Idegesíti a szemölcse? Visszeres gondokkal küzd?

Mindezek a panaszok orvosolhatók, keresse fel sebészeti szakrendelésünket! A sebészeti járóbeteg-ellátás során konzultációra van lehetőség, és szakorvosunk kisebb ambuláns beavatkozásokat is elvégez. A sérvek és epekövesség kezelése mellett emlődaganatok kezelésére is van lehetőség szakrendelésünkön, valamint sebkezelésre és kötéscserére.

Sebész szakorvosunkhoz fordulhat végbéltáji panaszok (például aranyeresség) esetén is, és a rendelőben végzi el a bőrön lévő (szemölcs, heg, bőrdaganatok) illetve a bőr alatti (pl. zsírdaganatok) elváltozások eltávolítását.

Érsebész szakorvosunk főbb szakmai területei a következők: visszérsebészet, hasi verőér, csípőverőér és alsó végtagi érszűkületek intervenciós megoldása, hibrid érsebészeti beavatkozások, nyaki verőérszűkületek érsebészeti kezelése.

A sebészeti beavatkozásokat helyi érzéstelenítéssel végezzük, a beavatkozást követően a páciens távozhat.

Ha ennél komolyabb beavatkozásra van szükség a szakorvos megítélése szerint, akkor már kórházi ellátás indokolt, de a kórelőzmények megbeszélését és a kivizsgálást szakorvosunk elvégzi.

Rendelési idő

Dr. Simonka Zsolt
Hétfő
17:00-20:00
Dr. Takács Tibor
Szerda
16:00-19:00
Dr. Tajti János
Kedd
18.00-19.00

További Szakrendelések