+36 30 385 2525

Pszichiátria

Pszichiátria magánrendelés Szegeden.

Honnan ismerhetjük fel magunkon, családtagunkon, vagy ismerősünkön, ha pszichiáter segítségére lehet szükség?

A lelki betegségek tüneteinek megjelenése gyakran egy konkrét krízishez köthető (például válás, haláleset, munkával kapcsolatos krízisek), de lehet olyan élethelyzet, például a serdülőkor, vagy egy hosszabban tartó folyamat, szorongásos állapot is, ami már nehezen viselhető tüneteket okoz.

Az olyan tünetek, mint a viselkedési zavar, figyelem zavar, alvászavar, vagy a kényszeres viselkedési formák, anorexia, bulimia, pánikbetegség, depresszió kialakulása számos háttérfolyamatra vezethetők vissza.

Néha előfordul, hogy hosszas belgyógyászati vagy bőrgyógyászati betegség kezelése kapcsán merül fel, bennünk vagy a kezelőorvosunkban, hogy a nehezen gyógyuló tünetek mögött lelki okok is állhatnak (pszichoszomatikus betegség), amelyek hátráltathatják testünk gyógyulását. Az elhúzódó vagy súlyos testi betegség önmagában is kimerítheti érzelmi tartalékainkat, megküzdő képességeinket s érezhetjük úgy, hogy már nincs erőnk a további küzdelemhez, esetleg depresszió tüneteit kezdjük észlelni magunkon.

A pánikbeteg, a depressziós felnőtt vagy épp a serdülőkori problémákkal küzdő fiatal sok esetben szégyelli is lelki gondjait. Pedig ezekben a helyzetekben a pszichiáter hathatós segítséget nyújthat.

A magán pszichiátria keretei épp azok számára jelentenek megoldást, akiket zavar a tömeg, a várakozás, igénylik a bizalmas hangulatú, megnyugtató helyszínt.

Rendelési idő

Dr. Kovács Zsuzsanna
Csütörtök
17-18 óra
Dr. Kiss Szőke Anna

Árak

Dr. Kovács Zsuzsanna
pszichiáter
Vizsgálat
Ár
Szakorvosi vizsgálat
22 000 Ft
Kontroll vizsgálat
17 000 Ft
Receptírás
6 000 Ft
Dr. Kiss Szőke Anna
pszichiáter
Vizsgálat
Ár
Pszichiátriai vizsgálat / konzultáció
22 000 Ft
Kontroll (20-30 perc)
17 000 Ft
Pszichiátriai vizsgálat/konzultáció külföldi beteggel
25 000 Ft
Pszichiátriai konzultáció, szupportív therápia (heti/kétheti rendszerességgel)
15 000 Ft
Receptírás
5 000 Ft

További Szakrendelések