+36 62 815 046

Pszichiátria

Online bejelentkezés

Pszichiátria magánrendelés Szegeden.

Honnan ismerhetjük fel magunkon, családtagunkon, vagy ismerősünkön, ha pszichiáter segítségére lehet szükség?

A lelki betegségek tüneteinek megjelenése gyakran egy konkrét krízishez köthető (például válás, haláleset, munkával kapcsolatos krízisek), de lehet olyan élethelyzet, például a serdülőkor, vagy egy hosszabban tartó folyamat, szorongásos állapot is, ami már nehezen viselhető tüneteket okoz.

Az olyan tünetek, mint a viselkedési zavar, figyelem zavar, alvászavar, vagy a kényszeres viselkedési formák, anorexia, bulimia, pánikbetegség, depresszió kialakulása számos háttérfolyamatra vezethetők vissza.

Néha előfordul, hogy hosszas belgyógyászati vagy bőrgyógyászati betegség kezelése kapcsán merül fel, bennünk vagy a kezelőorvosunkban, hogy a nehezen gyógyuló tünetek mögött lelki okok is állhatnak (pszichoszomatikus betegség), amelyek hátráltathatják testünk gyógyulását. Az elhúzódó vagy súlyos testi betegség önmagában is kimerítheti érzelmi tartalékainkat, megküzdő képességeinket, s érezhetjük úgy, hogy már nincs erőnk a további küzdelemhez, esetleg depresszió tüneteit kezdjük észlelni magunkon.

A pánikbeteg, a depressziós felnőtt vagy épp a serdülőkori problémákkal küzdő fiatal sok esetben szégyelli is lelki gondjait. Pedig ezekben a helyzetekben a pszichiáter hathatós segítséget nyújthat.

A magán pszichiátria keretei épp azok számára jelentenek megoldást, akiket zavar a tömeg, a várakozás, igénylik a bizalmas hangulatú, megnyugtató helyszínt.

Rendelési idő

Dr. Kovács Zsuzsanna
Szerda
16:00-19:00
Dr. Kiss-Szőke Anna
Kedd
16:00-18:00

További Szakrendelések