Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Pszichiátria

 
Pszichiátria

Honnan ismerhetjük fel magunkon, családtagunkon, vagy ismerősünkön, ha pszichiáter segítségére lehet szükség?

A lelki betegségek tüneteinek megjelenése gyakran egy konkrét krízishez köthető (például válás, haláleset, munkával kapcsolatos krízisek), de lehet olyan élethelyzet, például a serdülőkor, vagy egy hosszabban tartó folyamat, szorongásos állapot is, ami már nehezen viselhető tüneteket okoz.

Az olyan tünetek, mint a viselkedési zavar, figyelem zavar, alvászavar, vagy a kényszeres viselkedési formák, anorexia, bulimia, pánikbetegség, depresszió kialakulása számos háttérfolyamatra vezethetők vissza.

Néha előfordul, hogy hosszas belgyógyászati vagy bőrgyógyászati betegség kezelése kapcsán merül fel, bennünk vagy a kezelőorvosunkban, hogy a nehezen gyógyuló tünetek mögött lelki okok is állhatnak (pszichoszomatikus betegség), amelyek hátráltathatják testünk gyógyulását. Az elhúzódó vagy súlyos testi betegség önmagában is kimerítheti érzelmi tartalékainkat, megküzdő képességeinket s érezhetjük úgy, hogy már nincs erőnk a további küzdelemhez, esetleg depresszió tüneteit kezdjük észlelni magunkon.

A pánikbeteg, a depressziós felnőtt vagy épp a serdülőkori problémákkal küzdő fiatal sok esetben szégyelli is lelki gondjait. Pedig ezekben a helyzetekben a pszichiáter hathatós segítséget nyújthat.

A magán pszichiátria keretei épp azok számára jelentenek megoldást, akiket zavar a tömeg, a várakozás, igénylik a bizalmas hangulatú, megnyugtató helyszínt.

A Noé Egészségközpontban a felnőtt szakorvosi segítség mellett gyermekpszichiátria is várja a pácienseket.

Árlista Rendelési idő Időpont kérés