+36 30 385 2525

Orvosi esztétikai kezelések

Az idő folyamatosan nyomot hagy rajtunk és ennek az arcunk az egyik leglátványosabb tükre. Bár általában a megjelenő ráncokat szeretnénk először eltűntetni, valójában több területről is megközelíthetjük a fiatalságunk megőrzését.

FONTOS

Kezeléseink iránt érdeklődő páciensekkel minden esetben egy előzetes telefonos egyeztetést szoktunk tartani annak érdekében, hogy a konzultációra felkészülten érkezzen mind a páciensünk, mind pedig az orvos is. Bejelentkezés előtt szeretnénk kérni, hogy az alábbi telefonszámon szakértő munkatársunkkal vegye fel a kapcsolatot, aki néhány tájékozó kérdéssel segíti majd az orvossal történő konzultációt.

Orvosi esztétikai kezeléseinket részletesen bemutató weboldalunk: https://noe-aesthetic.hu/

Időpontkéréshez és előzetes egyeztetéshez kérjük hívja a következő telefonszámot:
+36 30 018 5544

 

Botulinum toxinos ( neuromudulációs injekciós, un: botox) szépészeti kezelések

A botulinum toxinos, vagy széleskörben elterjedt nevén a botox kezelések hatékony megoldást nyújtanak a pácienseink fiatalságmegőrző igényeinek. A botulinum toxinos kezelést egyre többen veszik igénybe, amely segítségével a fokozatosan megjelenő mimikai ráncok csökkenthetők vagy akár a szemöldökív is megemelhető.

A mindössze néhány perc alatt elvégezhető kezelések segítségével eredményesen vehetjük fel a harcot az öregedés jeleivel. A kezelés hatása kezeléstől függően néhány héten belül jelentkezik.

Neuromodulációs injekciós kezelések felhasználási területei:

 • mimikai ráncok eltüntetése (homlok, glabella, szemöldök közötti terület, szemkörnyék, szarkalábak)
 • A narancshéj áll kezelése
 • A nyakon lévő húrok (platisma) kezelése
 • A tónusát vesztett dekoltázs kezelése
 • Az állív karakterizálása (masseter izom kezelése), „Nefertiti vonalak” elérése

 

Tekintse meg orvosi esztétikai kezeléseink részletesebb bemutatására szolgáló weboldalunkon botox kezeléseinket.

 

Hialuronsavas kezelések

Az idő múlásával arcunk felszínes zsírterei meglazulnak, ,,lefelé vándorolnak” , az arcunk pedig megereszkedetté válik. A hialuronsavas ráncfeltöltések és volumenpótlások napjaink egyik legkorszerűbb megoldását jelentik a bőr fiatalságának megőrzésében.

 • Szeretne búcsút inteni a megereszkedett bőrnek és visszanyerni régi arcformáját?
 • Jól definiált, éles arckontúrra vágyik?
 • Vagy ajkait szeretné teltebbé, simábbá varázsolni?

 

A hialuronsavas kezelések napjaink közkedvelt szépészeti beavatkozásai közé tartoznak, amelyek segítséget nyújtanak a tipikusan 30 év felett megjelenő szépészeti problémák kezelésében. Vegyen részt konzultációnkon, hogy visszanyerje régi önmagát!

Hialuronsav injekcióval történő orvosesztétikai kezelések:

 

Bőrfeszesítés, arcformázás ,,szálbehúzással”

A kollagén indukciós kezelés különlegessége, hogy a bőr kötőszövetében megtalálható kollagénre koncentrál, ami idővel elveszíti rugalmasságát, emiatt az idő múlásával ráncok jelennek meg az arcunkon. A kezelés során különböző kollagén és tejsav alapú szálakat helyezünk be hálószerűen a bőr alá, amelyek segítenek az arc fiatalos formáját visszanyerni, megőrizni. A kezelés során alkalmazott szálak stimulálják a kollagéntermelést, valamint idővel teljesen beépülnek, felszívódnak, így nem jelentenek problémát a páciensnek.

 

 1. felszívódó PDO és PLLA szálakkal (arc, állvonal, toka, nyak)
  1. 20 szál (mono/screw)
  2. 30 szál (mono/screw)
  3. 40 szál (mono/screw)
 2. Emelő, COG (tüskés) szálak (kanülös vagy tűs behelyezés)

 

További esztétikai kezelések

 

A Noé Egészségközpontban esztétikai szakorvosaink a fenti területeken széleskörű kezeléseket nyújtanak. Ha bármilyen kérdése lenne a kezeléseinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg orvosi esztétikai kezeléseinket bemutató weboldalunkat!

 

 

Kezelések árai

Részletes árlistánk a Noé Orvosi Esztétika weboldalán tekinthető meg. Áraink tájékoztató jellegűek, az orvosi konzultáció során orvosaink segítenek kiválasztani a megfelelő kezelés típust és a kezeléshez szükséges anyagok mennyiségének meghatározását.

További Szakrendelések