+36 62 815 046

Orvosi esztétikai kezelések

Az idő folyamatosan nyomot hagy rajtunk és ennek az arcunk az egyik leglátványosabb tükre. Bár általában a megjelenő ráncokat szeretnénk először eltűntetni, valójában több területről is megközelíthetjük a fiatalságunk megőrzését.

FONTOS

Kezeléseink iránt érdeklődő páciensekkel minden esetben egy előzetes telefonos egyeztetést szoktunk tartani annak érdekében, hogy a konzultációra felkészülten érkezzen mind a páciensünk, mind pedig az orvos is. Bejelentkezés előtt szeretnénk kérni, hogy az alábbi telefonszámon szakértő munkatársunkkal vegye fel a kapcsolatot, aki néhány tájékozó kérdéssel segíti majd az orvossal történő konzultációt.

Orvosi esztétikai kezeléseinket részletesen bemutató weboldalunk: https://noe-aesthetic.hu/

Időpontkéréshez és előzetes egyeztetéshez kérjük hívja a következő telefonszámot:
+36 30 018 5544

 

Botulinum toxinos (neuromudulációs injekció, botox) szépészeti kezelések

A botulinum toxinos, vagy széleskörben elterjedt nevén a botox kezelések hatékony megoldást nyújtanak a pácienseink fiatalságmegőrző igényeinek. A botulinum toxinos kezelést egyre többen veszik igénybe, amely segítségével a fokozatosan megjelenő mimikai ráncok csökkenthetők vagy akár a szemöldökív is megemelhető.

A mindössze néhány perc alatt elvégezhető kezelések segítségével eredményesen vehetjük fel a harcot az öregedés jeleivel. A kezelés hatása kezeléstől függően néhány héten belül jelentkezik.

Neuromodulációs injekciós kezelések felhasználási területei:

 • mimikai ráncok eltüntetése (homlok, glabella, szemöldök közötti terület, szemkörnyék, szarkalábak), elmélyülésük megelőzése
 • A narancshéj áll kezelése
 • A nyakon lévő húrok (platisma) kezelése
 • A tónusát vesztett dekoltázs kezelése
 • Az állív karakterizálása (masseter izom kezelése), „Nefertiti vonalak” elérése

 

Tekintse meg orvosi esztétikai kezeléseink részletesebb bemutatására szolgáló weboldalunkon botox kezeléseinket.

 

Hialuronsavas kezelések

Az idő múlásával arcunk felszínes zsírterei meglazulnak, ,,lefelé vándorolnak”, az arcunk pedig megereszkedetté válik. A hialuronsavas ráncfeltöltések és volumenpótlások napjaink egyik legkorszerűbb megoldását jelentik a bőr fiatalságának megőrzésében.

 • Szeretne búcsút inteni a megereszkedett bőrnek és visszanyerni régi arcformáját?
 • Jól definiált, éles arckontúrra vágyik?
 • Vagy ajkait szeretné teltebbé, simábbá varázsolni?

A hialuronsavas kezelések napjaink közkedvelt szépészeti beavatkozásai közé tartoznak, amelyek segítséget nyújtanak a tipikusan 30 év felett megjelenő szépészeti problémák kezelésében. Vegyen részt konzultációnkon, hogy visszanyerje régi önmagát!

Hialuronsav injekcióval történő orvosesztétikai kezelések:

 

Bőrfeszesítés, arcformázás szálbehúzással

A kollagén indukciós kezelés különlegessége, hogy a bőr kötőszövetében megtalálható kollagénre koncentrál, ami idővel elveszíti rugalmasságát, emiatt az idő múlásával ráncok jelennek meg az arcunkon. A kezelés során különböző kollagén és tejsav alapú szálakat helyezünk be hálószerűen a bőr alá, amelyek segítenek az arc fiatalos formáját visszanyerni, megőrizni. A kezelés során alkalmazott szálak stimulálják a kollagéntermelést, valamint idővel teljesen beépülnek, felszívódnak, így nem jelentenek problémát a páciensnek.

 1. felszívódó PDO és PLLA szálakkal (arc, állvonal, toka, nyak) – ezekkel végezzük ún. FTC szálbehúzást (fine thread contouring), avagy finomszálas/vékonyszálas kontúrozást, amely feszesítésre alkalmas kezelés
  1. 20 szál (mono/screw)
  2. 30 szál (mono/screw)
  3. 40 szál (mono/screw)
 2. Emelő, COG (tüskés) szálak (kanülös vagy tűs behelyezés) – a COG szálak a szövetekbe kis tüskék segítségével kapaszkodnak meg, behúzás után pedig megemeljük ezeket a szöveteket, amellyel liftinghatást érünk el.

 

További esztétikai kezelések

 

A Noé Egészségközpontban esztétikai szakorvosaink a fenti területeken széleskörű kezeléseket nyújtanak. Ha bármilyen kérdése lenne a kezeléseinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg orvosi esztétikai kezeléseinket bemutató weboldalunkat!

 

 

Kezelések árai

Részletes árlistánk a Noé Orvosi Esztétika weboldalán tekinthető meg. Áraink tájékoztató jellegűek, az orvosi konzultáció során orvosaink segítenek kiválasztani a megfelelő kezelés típust és a kezeléshez szükséges anyagok mennyiségének meghatározását.

További Szakrendelések