Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Nőgyógyászat

 
Nőgyógyászat

ÚJ!  Noé Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központ. Ha gyermeket szeretnének, ha késik a várva várt babaáldás, ha az örökletes betegségek miatt szeretnének kivizsgálást, jelentkezzenek be Központunkba!

A női élet szakaszaiban különféle, néha örömteli, néha problémát jelentő változás jellemzi szervezetünket.

A változások, a hozzá kapcsolódó állapotok egy része jól érzékelhető. Mint például a rendszertelen menstruáció, a hüvelyi fertőzések tünetei.

Vannak azonban olyan betegségek, amelyek lappanganak, tüneteik előrehaladott szakaszban jelentkeznek. Ezért fontos a megelőzés, az éves rákszűrés, nőgyógyászati vizsgálat, lehetőség szerint a nővé válás időszakában a védőoltás felvétele. Mindezek a méhnyakrák kialakulását akadályozzák meg, illetve kialakulása esetén korai stádiumban tárják fel a betegséget, amikor az még kezelhető.

A nőgyógyászat másik nagy területe a fogamzás. Vannak, akik meddőséggel küzdenek, holott gyermeket szeretnének. Mások számára az adott életszakaszban a megfelelő fogamzásgátlási módszer kiválasztása fontos.

A legörömtelibb feladat egy szülész nőgyógyász esetében a gyermekvárás támogatása: terhesgondozás, terhesség alatti vizsgálatok, terhességi ultrahang és szüléslevezetés.

A Noé Egészségközpontban működő nőgyógyászat Szeged belvárosi, nyugodt körzetében található. Ha intim panaszaival nem szeretne nagyobb számú páciens között várakozni és időbeosztásához a késő délutáni, esti rendelés jobban illeszkedik, jelentkezzen be szakrendelésünkre.

Árlista Rendelési idő Időpont kérés