+36 62 815 046

Nőgyógyászat

Online bejelentkezés

Nőgyógyászat magánrendeléseinken nagy gyakorlattal rendelkező nőgyógyász szakorvosok várják. Kismamagondozás, rákszűrés, nőgyógyászati problémák kezelése – mindezekben számíthat orvosainkra.

Noé Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központ. Ha gyermeket szeretnének, ha késik a várva várt babaáldás, ha az örökletes betegségek miatt szeretnének kivizsgálást, jelentkezzenek be Központunkba!

A női élet szakaszaiban különféle, néha örömteli, néha problémát jelentő változás jellemzi szervezetünket. A nőgyógyászat mindezekkel a kérdésekkel foglalkozik. Nőgyógyászati kezelésekkel, megelőző szűrővizsgálatokkal, tanácsadással, támogatással segítenek a nőgyógyász szakorvosok a hozzájuk forduló hölgyeknek. Minden életszakaszban.

 

 

A változások, a hozzá kapcsolódó állapotok egy része jól érzékelhető. Mint például a rendszertelen menstruáció vagy a hüvelyi fertőzések tünetei.

Vannak azonban olyan betegségek, amelyek lappanganak, tüneteik előrehaladott szakaszban jelentkeznek. Ezért fontos a megelőzés, az éves rákszűrés, nőgyógyászati vizsgálat, lehetőség szerint a nővé válás időszakában a védőoltás felvétele. Mindezek a méhnyakrák kialakulását akadályozzák meg, illetve kialakulása esetén korai stádiumban tárják fel a betegséget, amikor az még kezelhető.

A nőgyógyászat másik nagy területe a fogamzás. Vannak, akik meddőséggel küzdenek, holott gyermeket szeretnének. Mások számára az adott életszakaszban a megfelelő fogamzásgátlási módszer kiválasztása fontos.

A legörömtelibb feladat egy szülész nőgyógyász esetében a gyermekvárás támogatása: kismamagondozás, terhesség alatti vizsgálatok, terhességi ultrahang és szüléslevezetés.

A Noé Egészségközpontban működő nőgyógyászat Szeged belvárosi, nyugodt körzetében található. Ha intim panaszaival nem szeretne nagyobb számú páciens között várakozni és időbeosztásához a késő délutáni, esti rendelés jobban illeszkedik, jelentkezzen be szakrendelésünkre.

Rendelési idő

Dr. Altorjay Ábel Tamás
Hétfő
16.00-20.00
Szerda
17.30-20.00
Kéthetente péntek
16.00-20.00
Dr. Herskó Gyula
Hétfő
9.00-12.00
Dr. Varga-Tóth Andrea
Kedd
16:00-20:00
Csütörtök
09:00-12:00 és 16:00-19:00

További Szakrendelések