+36 30 385 2525

Nőgyógyászat

Nőgyógyászat magánrendeléseinken nagy gyakorlattal rendelkező nőgyógyász szakorvosok várják. Kismamagondozás, rákszűrés, nőgyógyászati problémák kezelése – mindezekben számíthat orvosainkra.

ÚJ!  Noé Családtervezési és Meddőségi Tanácsadó Központ. Ha gyermeket szeretnének, ha késik a várva várt babaáldás, ha az örökletes betegségek miatt szeretnének kivizsgálást, jelentkezzenek be Központunkba!

A női élet szakaszaiban különféle, néha örömteli, néha problémát jelentő változás jellemzi szervezetünket. A nőgyógyászat mindezekkel a kérdésekkel foglalkozik. Nőgyógyászati kezelésekkel, megelőző szűrővizsgálatokkal, tanácsadással, támogatással segítenek a nőgyógyász szakorvosok a hozzájuk forduló hölgyeknek. Minden életszakaszban.

 

 

A változások, a hozzá kapcsolódó állapotok egy része jól érzékelhető. Mint például a rendszertelen menstruáció, a hüvelyi fertőzések tünetei.

Vannak azonban olyan betegségek, amelyek lappanganak, tüneteik előrehaladott szakaszban jelentkeznek. Ezért fontos a megelőzés, az éves rákszűrés, nőgyógyászati vizsgálat, lehetőség szerint a nővé válás időszakában a védőoltás felvétele. Mindezek a méhnyakrák kialakulását akadályozzák meg, illetve kialakulása esetén korai stádiumban tárják fel a betegséget, amikor az még kezelhető.

A nőgyógyászat másik nagy területe a fogamzás. Vannak, akik meddőséggel küzdenek, holott gyermeket szeretnének. Mások számára az adott életszakaszban a megfelelő fogamzásgátlási módszer kiválasztása fontos.

A legörömtelibb feladat egy szülész nőgyógyász esetében a gyermekvárás támogatása: kismamagondozás, terhesség alatti vizsgálatok, terhességi ultrahang és szüléslevezetés.

A Noé Egészségközpontban működő nőgyógyászat Szeged belvárosi, nyugodt körzetében található. Ha intim panaszaival nem szeretne nagyobb számú páciens között várakozni és időbeosztásához a késő délutáni, esti rendelés jobban illeszkedik, jelentkezzen be szakrendelésünkre.

Rendelési idő

Dr. Pap Éva
Szerda
egyeztetés szerint
Dr. Altorjay Ábel Tamás
Szerda
16.00-18.00
Dr. Herskó Gyula
Hétfő
9.00-12.00
Dr. Varga-Tóth Andrea
Csütörtök
időpont egyeztetés szerint

Árak

Dr. Pap Éva
klinikai genetikus
Vizsgálat
Ár
Genetikai tanácsadás
20 000 Ft
Dr. Altorjay Ábel Tamás
nőgyógyász
Vizsgálat
Ár
Nőgyógyászati vizsgálat
20 000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat + cytológia
22 000 Ft
Kontroll vizsgálat
18 000 Ft
Hüvelyváladék tenyésztés
10 000 Ft
Genitális Mycoplasma hominis / Ureaplasma tenyésztés
10 000 Ft
Kismamagondozás
20 000 Ft
Dr. Herskó Gyula
nőgyógyász
Vizsgálat
Ár
Komplett nőgyógyászati vizsgálat (Kórelőzmény, panaszok, tapintás, kolposzkóp és hüvelyi ultrahang)
20 000 Ft
Komplett nőgyógyászati vizsgálat + onkocytológia mintavétel, leletezés (akkreditált szakorvossal, leletközlés EESZT-ben, kóros leletnél külön értesítéssel)
24 000 Ft
Várandós első vizsgálat ultrahanggal, rizikó-besorolás, cytológia nélkül
20 000 Ft
Várandósgondozás (vizsgálat és tanácsadás)
20 000 Ft
Várandósgondozás (vizsgálat és tanácsadás) + cytológia
24 000 Ft
Ellenőrző vizsgálat (egy hónapon belül)
15 000 Ft
Tanácsadás, megbeszélés vizsgálat nélkül
12 000 Ft
Beutaló, igazolás, javaslat kiadása (vizsgálat nélkül)
10 000 Ft
Vényírás EESZT-be (Vény személyes átvételével)
2 000 Ft
Dr. Varga-Tóth Andrea
nőgyógyász, gyermek nőgyógyász
Vizsgálat
Ár
Szakorvosi vizsgálat
20 000 Ft

További Szakrendelések