+36 62 815 046

Laboreredmény elemzés orvosi konzultáció

Online bejelentkezés

Laboreredmény elemzést szeretne? Jöjjön el konzultációra!

Egészségi állapotunk meghatározásának egyik fontos pillérét képezi a laborvizsgálat. Bizonyos életkor felett érdemes rendszeresen részt vennünk ilyen szűrővizsgálaton, mely megelőzi a betegségek kialakulását és segíti a korai felismerést. Legtöbbször vérkép, vese, májfunkció, vércukor, vérzsírok ellenőrzését végeztetjük el. Számos betegség esetén fontos, hogy rendszeres ellenőrző laborvizsgálat készüljön. (Egészségközpontunkban elérhető laborvizsgátainkról és csomagjainkról ide kattintva talál bővebb információt.)

A laboreredmény értelmezése szakember feladata, semmiképpen sem a páciensé, hiszen ő nem tudja, milyen szempontok figyelembe vétele kellene ahhoz, hogy az adatokat relevánsan értékelje, hogy az a valódi állapotot tükrözze. A páciens laikusként képes félreértelmezni az eredményeket és akár nem létező betegséget vizionálni.

A kapott eredmények alapján akár további kivizsgálás, gyógyszeres kezelés vagy annak módosítása és nem utolsó sorban életmód változtatás kerülhet szóba. Fontos, hogy ne csak a leletet nézzük, hanem azt, a pácienst ismerve, együtt megbeszélve hozzuk meg a döntést a további teendőkről.

Rendelési idő

Dr. Csonkáné Dr. Ambrus Ildikó
Szerda
8:15-11:45 (foglalkozás eü)
12:00-14:00 (laboreredmény elemzés)

További Szakrendelések