Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Fül-orr-gégészet

 
Fül-orr-gégészet

Tartósan rekedt? Krónikus mandulagyulladása van? Horkol? Nem jól hall, zúg a füle, szédülést tapasztal? Gyermekénél gyakran lép fel középfül-gyulladás? Visszatérő felső-légúti fertőzésektől szenved? Nehezen veszi a levegőt az orrán? Romlik a szaglása?

Ha a fenti tüneteket észleli, érdemes felkeresni a fül-orr-gégész szakorvost! A fül-orr-gégészet az orvostudomány egyik ága, a szakterülethez tartozik a nyálmirigyek, a garat, a szájüreg, a gége megbetegedése. A fül-orr gégész foglalkozik a hangképzési zavarokkal, halló- és egyensúlyozó szervünk valamint az orr- és melléküregeinek megbetegedéseivel és az allergia okozta panaszokkal.  A leggyakoribb fül-orr-gégészeti betegség a középfül-gyulladás, a garat és gége gyulladása, az orr- és torokmandula megnagyobbodása és gyulladása, az orrpolip, az allergiás panaszok valamint az arcüreg-gyulladás.

Szakorvosunk az első találkozás alkalmával alaposan megvizsgálja a fül, az orr, a torok és a gége területeit, valamint a nyaki nyirokcsomókat. A diagnózis felállítását követően szükség esetén további vizsgálatokra utalja be Önt, és együtt megbeszélik a terápia lépéseit.

Árlista Rendelési idő Időpont kérés