Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Bőrgyógyászat

 
Bőrgyógyászat

Elváltozásokat tapasztal bőrén? Viszket, kiszárad, hámlik? Hullik a haja? Évek óta szenved pikkelysömörtől, ekcémától? Anyajegye megnagyobbodott? Szemölcsöt talált a bőrén?

Ha a fenti tüneteket észleli, forduljon szakorvosunkhoz!

Bőrünk bonyolult, nagyon összetett feladatot ellátó szerv, fontos, hogy jól működjön, hogy egészséges legyen. A bőr állapota tükrözi azt, hogy szervezetünk egészséges vagy sem. A bőrbetegségek nemcsak kellemetlenek, hanem jól láthatóak, az egészségi probléma mellett esztétikai, és emiatt sokszor lelki problémákat is okoznak. Ma már számos olyan betegség gyógyítható, amelyek régebben hosszú éveken át okoztak fizikai és lelki problémát a betegeknek. A pattanásos bőr, az akne, a rosacea, a pikkelysömör már nem tartoznak azon betegségek körébe, amellyel az orvostudomány nem tud mit kezdeni.

A heveny módon kialakuló bőrbetegségeket – csípés okozta vagy allergiás bőrbetegségek, gombás fertőzések – szemmel láthatóak, ahogyan a krónikus bőrbetegségek, például az ekcéma és pikkelysömör is. a bőrbetegségek egy része azonban hosszú ideig észrevétlen maradhat, ezért érdemes rendszeresen szűrővizsgálatra is járni.

Kozmetológus szakorvosunk a pattanásos bőr kezelésében, a jóindulatú úgynevezett növedékek eltávolításában, és egyéb szépséghibák eltüntetésében segít Önnek.

Árlista Rendelési idő Időpont kérés