Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Dr. Szigeti Sándor

 
Dr. Szigeti Sándor

Belgyógyászat, diabetológia, foglalkozás egészségügy, endokrinológia

1996-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd Szentesen kezdtem el dolgozni, ahol az általános belgyógyászati osztályon megismerkedtem a belgyógyászati szakma gyakorlati alapjaival. Remek tanító mestereim voltak. Olyanok, akik a gyógyítást és az emberséget tökéletesen át tudták nekem adni, miközben önállóságra is szoktattak.

2001-2006 között a Dr. Bugyi István Kórház, diabetológiai  szakrendelésén is dolgoztam, 2008-2016-ig foglalkozás egészségügyi rendelésen ugyanitt.
2012-2016-ig endokrin szakrendelés Szentesen, illetve Csongrádon 2011-től.
2013-tól a Róbert Károly Magánkórház endokrinológiai rendelésén tevékenykedem.
Ezzel párhuzamosan Szentesen illetve Szegeden további endokrin-diabetológia rendeléseket végzek.

Szakvizsgák: 

2001. belgyógyászat
2002. diabetológia
2003. foglalkozás egészségügy
2004. endokrinológia

Rendelésem fő profilja endokrinológia és diabetológia. Ennek kapcsán várom a szervezet hormonális rendszerével kapcsolatban panaszos pácienseket. Rendelésünkön  gondozásba vesszük a pajzsmirigy betegeket, elhízással, meddőségi problémákkal küzdőket , cukorbetegeket.

Rendeléseimen szem előtt tartom azt a célt, hogy ne csak a labor értékeket gyógyítsuk, hanem egy teljes szemlélet és életmód váltással személyre szabottan segítsünk. Megbeszélésünknek későbbi betegségek kialakulásának a megelőzésében is komoly szerepe lehet, kulcsfontosságú az egész további élet szempontjából. Igyekszem kötetlenebb keretek között megfelelni ezen céloknak és elviselhetőbbé tenni egy orvos-beteg találkozást. Hitem szerint egy életmód váltásra ösztönző megbeszélés csak akkor tud hiteles lenni, ha én is eszerint élek, ennek megfelelően próbálom mindennapjaimat szervezni.

Rendelési idő

Szakrendelések Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Belgyógyászat páros héten 8.00-12.00

Árlista

Vizsgálat Ár
Vizsgálat 18 000 Ft
Kontroll 18 000 Ft