Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Dr. Makai Attila

 
Dr. Makai Attila

Kardiológus, belgyógyász szakorvos, egyetemi adjunktus vagyok.

1997 októberében az általános orvosi diploma megszerzése után a Szegedi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Belgyógyászati Intenzív Osztályán kezdtem el dolgozni. Az osztályon fő feladatköröm a súlyos és életveszélyes belgyógyászati betegségek kezelése volt.

1999-ben csatlakoztam a II. számú Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központban akkor alakuló szív-elektrofiziológiai laboratóriumhoz és munkacsoporthoz. A laboratóriumban a szívritmuszavarok minden típusát kezelik. Katéteres vizsgálatokat, radiofrekvenciás beavatkozásokat végeznek, pacemakereket ültetnek be. 2002-ben sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd 2004-ben kardiológiai szakvizsgát szereztem.

Meghatározó élmény volt számomra, hogy 2004-ben látogatóként részt vehettem a Pittsburgh-i Egyetem elektrofiziológiai laboratóriumának munkájában.

Jelenleg egyetemi adjunktusként dolgozom a II. számú Belgyógyászati Klinikai kardiológiai klinika osztályán és az elektrofiziológiai laboratóriumban. 2011-ben sikerrel védtem meg PhD szakdolgozatomat, amelyet természetesen abból a témából írtam, ami a leginkább foglalkoztat: a szívritmuszavar és gyógyítási lehetőségei.

Az általános belgyógyászati és kardiológiai diagnosztikus vizsgálatok és terápia mellett az eddigi visszajelzések alapján kiemelkedő jártasságot tudhatok magaménak a szívritmuszavarok speciális kezelésében, a pacemaker és beültethető defibrillátor terápiában.

Rendelési idő

Szakrendelések Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Kardiológia 17:00-19:00

Árlista

Vizsgálat Ár
első vizsgálat 15 000 Ft
receptírás 1 000 Ft/darab
Dr. Makai Attila

Szakrendelések

Szűrőprogramok

Vizsgálatok