Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Dr. Kiss Szőke Anna

 
Dr. Kiss Szőke Anna

A doktornő előreláthatólag szeptemberig nem fogad új betegeket. Köszönjük megértésüket!

1990-1996 között a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tanultam, ahol 1996-ban Általános Orvosi diplomát szereztem.

2001-ben pszichiátria szakvizsgát tettem.

2010-ben Angol-magyar egészségügyi szakfordító és tolmács szakképesítést szereztem.

Egyetemi éveimet követően 1996-ban Budapesten kezdtem el dolgozni, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, közismertebb nevén Lipóton. A nagy múltú, számos szakembert foglalkoztató képzőhelyen tanultak, tapasztaltak határozták meg a pszichiátrián belül a pszichoterápiás irányultságomat is.

Szakvizsgámat követően, 2002-ben költöztem ismét Szegedre s jelenleg főállásban a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikájának Ambulanciáján és Gondozójában dolgozom. 2010-től részt veszek az egyetemi gyakorlati képzésben is, amit mindig is munkám fontos részének tekintettem és a mellett, hogy igyekszem gyakorlati tapasztalataimat legjobban átadni engem is folyamatos továbbképzésre sarkall.

Autogén tréninget, analitikusan orientált időhatáros terápiát, Bálint-csoport vezetést tanultam, jelenleg Szimbólumterápiás képzésen veszek részt.

Budapesten töltött éveim során foglalkoztam onkológiai betegek lelki vezetésével, valamint 2010-ig az egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központban dolgoztam néhány órában hetente, ahol pszichoterápiás konzultációkra leggyakrabban krízisben levő, életvezetési problémákkal vagy pszichoszomatikus tünetekkel küzdő diákok kerestek meg; azóta már csak konzulensként veszek részt a Központ munkájában, súlyosabb, esetleg gyógyszeres terápiát igénylő esetekben.

Az általános pszichiátriai ellátás, gyógyszeres terápia vagy tanácsadás mellett (leginkább depresszióval vagy szorongásos zavarokkal, kényszer- vagy pánikbetegséggel küzdők esetében), krízisintervenciót vagy pszichoterápiás konzultációt is vállalok a magánrendelés keretein belül, igény esetén angolul is. Szívesen fogadok autogén tréningre jelentkezőket, mely nem csak a pszichiátriai tünetekkel rendelkező pácienseknek, de bizonyos testi betegségekben, illetve az élethelyzetből adódó szorongásos állapotokban is hasznos lehet.

Angolul felsőfokon, románul általános társalgási szinten beszélek.

Rendelési idő

Szakrendelések Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Pszichiátria

Árlista

Vizsgálat Ár
első vizit és pszichiátriai kontrollvizsgálat 12 000 Ft
első vizit (angolul vagy román anyanyelvű betegnek) 15 000 Ft
szupportív terápia vagy rendszeres konzultáció 10 000 Ft
szupportív terápia vagy rendszeres konzultáció (angolul vagy román anyanyelvű betegnek) 12 000 Ft
autogén tréning csoport (10 alkalom) 4 000 Ft/alkalom
telefonos tanácsadás 7 500 Ft
receptírás 3 000 Ft