Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Dr. Gárdián Gabriella

 
Dr. Gárdián Gabriella

Nevem: Dr. Gárdián Gabriella

Szakterületem: Neurológia

Iskoláim

1989-1995 között végeztem el a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Karát, diplomám minősítése: summa cum laude

Pályafutásom

1995-2000 között Klinikai orvosként dolgoztam a  SZTE, Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum, Általános Orvosi Kar, Neurológiai Klinikán, Szegeden.

2000-ben ugyanitt neurológiai szakvizsgát tettem.

2001 -2003   között a Cornell University Neurológiai Klinika Kutató Laboratóriumában dolgoztam (New York, USA).

2000-2007 között egyetemi tanársegédként dolgoztam a SZTE, Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum, Általános Orvosi Kar, Neurológiai Klinikán, Szegeden.

2007- ben PhD-t szereztem a Szegedi Tudományegyetemen.

2007 óta egyetemi adjunktusként dolgozom a SZTE, Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum, Általános Orvosi Kar, Neurológiai Klinikán.

Díjak, elismerések, amelyekre büszke vagyok:

2005-ben Joó Ferenc Díjat kaptam

Nyelvek, amelyeket beszélek:

Angol

Személyes

Az akadémikus orvoslás mellett érdeklődöm az alternatív terápiás lehetőségek iránt is. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Komplementer Medicina Tanszéke által meghirdetett Hagyományos kínai orvoslás és kapcsolt technikái című képzésben vettem részt és tettem licence vizsgát kiváló minősítéssel 2009-ben.

Hirdetem, hogy a mozgás jelentheti mindenki számára az élet napos oldalát és ennek jegyében a városban elsősorban kerékpáron lehet velem találkozni. Fiatal koromban is sportoltam, szertornáztam, számos versenyen vehettem részt és nyertem érmet, elismerést. Felnőttként pedig a síelés varázsolt el. Ezt ugyan felnőtt fejjel tanultam meg, de annál nagyobb lelkesedéssel űzöm, ha eljutok egy hegyes vidékre. A mozgás mindenre gyógyír, melyre pácienseimnek is felhívom a figyelmét!

Rendelési idő

Szakrendelések Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Neurológia 17.00-19.00

Árlista

Vizsgálat Ár
első vizsgálat (60 perc) 18 000 Ft
kontroll (30 perc 10eFt, felette 15eFt) 10-15 000 Ft
külföldi beteg 20 000 Ft
Dr. Gárdián Gabriella

Szakrendelések