+36 30 385 2525

Dr. Márton Virág

nőgyógyász

Dr. Márton Virág Ph.D. Meddőségi kezelésekben jártas szülész-nőgyógyász szakorvos Számomra a meddőség kezelése egyszerre jelent kihívást, folyamatos tanulást és óriási sikerélményt. Napról-napra intenzív jelenlétet és odafigyelést kíván, szerintem a szakmánk…

Tovább

Dr. Márton Virág Ph.D.

Meddőségi kezelésekben jártas szülész-nőgyógyász szakorvos

Számomra a meddőség kezelése egyszerre jelent kihívást, folyamatos tanulást és óriási sikerélményt. Napról-napra intenzív jelenlétet és odafigyelést kíván, szerintem a szakmánk legváltozatosabb része. A kezelés sikere nem egyetlen betegség meggyógyításán múlik. Úgy gondolom, hogy az apró részletek helyére kerülésével, az akadályok elhárításával, a társszakmák bevonásával és a gyermekre váró pár együttműködésével viszont lehetségessé válik.

2005-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, és még ebben az évben kezdtem el rezidensként dolgozni az egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. 

Szülészet-nőgyógyászat szakvizsgámat 2010-ben „summa cum laude” minősítéssel szereztem meg. 

Angolul, németül beszélek, középiskolások, magyar és külföldi egyetemisták képzésének évekig voltam aktív részese.

A sokéves szülészeti tapasztalat, számtalan nőgyógyászati műtét után új lehetőséget kaptam. 2017-től a szegedi Kaáli Intézet,  a jelenlegi Szegedi Tudományegyetem Reprodukciós Medicina Intézet ( SZTE RMI) munkatársa lettem,  PhD képzésemet már meddőségi kezelésekkel foglalkozó szakorvosként végeztem. 

Fontosnak tartom, hogy szakmai tudásomat folyamatosan bővítsem, nem sajnálom az időt önképzésre, rendszeresen részt veszek workshopokon, itthoni és nemzetközi konferenciákon. Örömmel tölt el, hogy a  Noé csapatát erősíthetem. 

Dr. Márton Virág nőgyógyászhoz jelenleg telefonon tud bejelentkezni.

A vizsgálatokról röviden

  • Nőgyógyászati vizsgálat méhnyakrákszűréssel vagy anélkül vehető igénybe
  • Dr. Márton Virág terhesgondozást is vállal
  • Kontroll nőgyógyászati konzultáció

Vizsgálat nélkül, a rendelésen való korábbi megjelenést követő 2 hónapon belüli kontroll konzultáció, friss leletek értékelése, terápia megbeszélése

  • Ultrahangos petevezető átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy)

ExEm Foam UH kontrasztanyag és speciális SonoHSG katéter alkalmazásával.  A vizsgálat tervezése és időzítése céljából ( STD szűrés, menstruációs cikluson belüli időzítés, kontrasztanyag általunk történő biztosítása miatt ) előzetes telefonos/email egyeztetés szükséges!

  • Első meddőségi vizsgálat vagy konzultáció

30 perces megbeszélés, szükség esetén nőgyógyászati és ultrahang vizsgálat,  korábbi összes lelet áttekintése, további diagnosztikus és terápiás terv felállítása

A vizsgálatok nem tartalmazzák az esetleges nőgyógyászati mintavételek laboratóriumi vizsgálati díjait  (STD, HPV, Hüvelyváladék tenyésztés), melyek a nőgyógyászati vizsgálat árán felül a labor aktuális árajánlata szerint értendőek.

Figyelem! Dr. Márton Virág díjai 2022. május 1-jétől változnak! A díjlistában már a májusi díjak szerepelnek.

Rendelési idő

Kedd
16.00-19.00

Árak

Vizsgálat
Ár
Nőgyógyászati vizsgálat
20 000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat méhnyakrákszűréssel
25 000 Ft
Kontroll nőgyógyászati konzultáció
15 000 Ft
Ultrahangos petevezető átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy)
60 000Ft
Terhesgondozás
25 000 Ft
Első meddőségi vizsgálat vagy konzultáció
40 000Ft

Orvosaink