+36 30 385 2525

Dr. Kosár Klára

belgyógyász, diabetológus

Dr. Kosár Klára belgyógyász, diabetológus szakorvos vagyok. 1990-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Diploma után a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház belgyógyászati osztályán kezdtem el dolgozni.1999-től járóbeteg…

Tovább

Dr. Kosár Klára belgyógyász, diabetológus szakorvos vagyok.
1990-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Diploma után a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház belgyógyászati osztályán kezdtem el dolgozni.1999-től járóbeteg szakrendelésen dolgoztam, 6 évig a szegedi Vasútegészségügyi KHT-ben, majd 2005 óta jelenleg is az SZTE I. sz Belgyógyászati Klinika belgyógyászat-diabetológia szakrendelésén.

A rendelés nagyon sokrétű. Fő profilom a terhességi cukorbetegség szűrése és gondozása.

Emellett felnőttkori cukorbetegség gondozása, étrendi, életmódi tanácsok, gyógyszeres kezelés szövődmények szűrése, vércukor önellenőrzés elsajátítása tartozik még a szakorvosi szolgáltatások körébe.

Érdeklődési területem a cukorbetegség szövődményeinek mielőbbi felismerése és szűrése azzal a céllal, hogy betegeim életkilátásai ne különbözzenek a nem cukorbeteg népesség prognózisától.

Dr. Kosár Klára belgyógyász diabetológus rendelési információi

Rendelési idő

Csütörtök
8.00-10.00

Árak

Vizsgálat
Ár
Szakorvosi vizsgálat
22 000 Ft
Kontroll vizsgálat
20 000 Ft

Orvosaink