+36 30 385 2525

Dr. Kiss Szőke Anna

pszichiáter

1990-1996 között a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tanultam, ahol 1996-ban Általános Orvosi diplomát szereztem. 2001-ben pszichiátria szakvizsgát tettem. 2010-ben Angol-magyar egészségügyi szakfordító és tolmács szakképesítést szereztem. Egyetemi éveimet követően 1996-ban Budapesten…

Tovább

1990-1996 között a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tanultam, ahol 1996-ban Általános Orvosi diplomát szereztem.

2001-ben pszichiátria szakvizsgát tettem.

2010-ben Angol-magyar egészségügyi szakfordító és tolmács szakképesítést szereztem.

Egyetemi éveimet követően 1996-ban Budapesten kezdtem el dolgozni, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, közismertebb nevén Lipóton. A nagy múltú, számos szakembert foglalkoztató képzőhelyen tanultak, tapasztaltak határozták meg a pszichiátrián belül a pszichoterápiás irányultságomat is.

Szakvizsgámat követően, 2002-ben költöztem ismét Szegedre s jelenleg főállásban a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikájának Ambulanciáján és Gondozójában dolgozom. 2010-től részt veszek az egyetemi gyakorlati képzésben is, amit mindig is munkám fontos részének tekintettem és a mellett, hogy igyekszem gyakorlati tapasztalataimat legjobban átadni engem is folyamatos továbbképzésre sarkall.

Autogén tréninget, analitikusan orientált időhatáros terápiát, Bálint-csoport vezetést tanultam, jelenleg Szimbólumterápiás képzésen veszek részt.

Budapesten töltött éveim során foglalkoztam onkológiai betegek lelki vezetésével, valamint 2010-ig az egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központban dolgoztam néhány órában hetente, ahol pszichoterápiás konzultációkra leggyakrabban krízisben levő, életvezetési problémákkal vagy pszichoszomatikus tünetekkel küzdő diákok kerestek meg; azóta már csak konzulensként veszek részt a Központ munkájában, súlyosabb, esetleg gyógyszeres terápiát igénylő esetekben.

Az általános pszichiátriai ellátás, gyógyszeres terápia vagy tanácsadás mellett (leginkább depresszióval vagy szorongásos zavarokkal, kényszer- vagy pánikbetegséggel küzdők esetében), krízisintervenciót vagy pszichoterápiás konzultációt is vállalok a magánrendelés keretein belül, igény esetén angolul is. Szívesen fogadok autogén tréningre jelentkezőket, mely nem csak a pszichiátriai tünetekkel rendelkező pácienseknek, de bizonyos testi betegségekben, illetve az élethelyzetből adódó szorongásos állapotokban is hasznos lehet.

Angolul felsőfokon, románul általános társalgási szinten beszélek.

Árak

Vizsgálat
Ár
Pszichiátriai vizsgálat/ konzultáció
17 000 Ft
Kontroll (20-30 perc)
15 000 Ft
Pszichiátriai vizsgálat/konzultáció külföldi beteggel
20 000 Ft
Pszichiátriai konzultáció, szupportív therápia (heti/kétheti rendszerességgel)
12 000 Ft
receptírás
3 000 Ft

Orvosaink