+36 30 385 2525

Dr. Herskó Gyula

nőgyógyász

Dr. Herskó Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Az 1978-ban, a DOTE-n történt általános orvosi diploma szerzésemet, majd az 1983-ban megszerzett szülészeti-nőgyógyászati szakképesítésemet követően csaknem negyven éven át szülővárosomban Karcagon, a Kátai…

Tovább

Dr. Herskó Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok.

Az 1978-ban, a DOTE-n történt általános orvosi diploma szerzésemet, majd az 1983-ban megszerzett szülészeti-nőgyógyászati szakképesítésemet követően csaknem negyven éven át szülővárosomban Karcagon, a Kátai Gábor kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán tevékenykedtem.

2017. decemberében osztályvezető-helyettes főorvosként vonultam nyugdíjba, majd lakóhelyemet Szegedre helyeztem át a gyermekeim és unokáim közelébe.

1987-től két éven át Líbiában, Tajoura városában a nagyrészt magyar szakemberek által működtetett kórház szülészeti osztályán végeztem a munkámat.A fiatal szakorvosként a külföldi munkavégzésem során hasznosíthattam a gimnáziumi tanulmányaim során megszerzett angol nyelvtudásomat és csekély mértékben a beszélt arab nyelvet is elsajátíthattam.

Szakmai hitvallásom az egészségtudatos életmódra tanítás, a betegségek megelőzésének, illetve korai felismerésük fontosságának a tudatosítása, a pozitív családtervezés népszerűsítése, valamint a nem kívánt terhességek megelőzésének elősegítése.

Bár a szegedi női lakosság előtt ismeretlen vagyok, mégis szívesen várom minden leendő páciensemet, aki megtisztel a bizalmával.

Dr. Herskó Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos rendelési információi

 

Rendelési idő

Hétfő
9.00-12.00

Árak

Vizsgálat
Ár
első vizsgálat+ citológia
15 000 Ft
kontroll
13 000 Ft
Kismamagondozás
10 000 Ft
Receptírás
1 000Ft/db

Orvosaink