+36 62 815 046

Dr. Herskó Gyula

nőgyógyász

Dr. Herskó Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Az 1978-ban, a DOTE-n történt általános orvosi diploma szerzésemet, majd az 1983-ban megszerzett szülészeti-nőgyógyászati szakképesítésemet követően csaknem negyven éven át szülővárosomban Karcagon, a Kátai…

Tovább

Dr. Herskó Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok.

Az 1978-ban, a DOTE-n történt általános orvosi diploma szerzésemet, majd az 1983-ban megszerzett szülészeti-nőgyógyászati szakképesítésemet követően csaknem negyven éven át szülővárosomban Karcagon, a Kátai Gábor kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán tevékenykedtem.

2017. decemberében osztályvezető-helyettes főorvosként vonultam nyugdíjba, majd lakóhelyemet Szegedre helyeztem át a gyermekeim és unokáim közelébe.

1987-től két éven át Líbiában, Tajoura városában a nagyrészt magyar szakemberek által működtetett kórház szülészeti osztályán végeztem a munkámat.A fiatal szakorvosként a külföldi munkavégzésem során hasznosíthattam a gimnáziumi tanulmányaim során megszerzett angol nyelvtudásomat és csekély mértékben a beszélt arab nyelvet is elsajátíthattam.

Szakmai hitvallásom az egészségtudatos életmódra tanítás, a betegségek megelőzésének, illetve korai felismerésük fontosságának a tudatosítása, a pozitív családtervezés népszerűsítése, valamint a nem kívánt terhességek megelőzésének elősegítése.

Bár a szegedi női lakosság előtt ismeretlen vagyok, mégis szívesen várom minden leendő páciensemet, aki megtisztel a bizalmával.

Dr. Herskó Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos rendelési információi

 

Online bejelentkezés

Rendelési idő

Hétfő
9.00-12.00

Árak

Vizsgálat
Ár
Meddőségi tanácsadás
47 000 Ft
Nőgyógyászati mikrobiom vizsgálat (vizsgálati költséget nem tartalmaz)
60 000 Ft
Várandós gondozás
24 000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül
24 000 Ft
Nőgyógyászati kontroll vizsgálat
20 500 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat rákszűréssel
28 000 Ft

Orvosaink