+36 30 385 2525

Dr. Bárszki László

sportorvos

Egyetemi tanulmányaimat Szegeden végeztem, 2012-ben diplomáztam általános orvosként, majd 2018-ban oxyológia (mentőorvostan) és sürgősségi orvostan szakvizsgát tettem. Jelenleg is az Országos Mentőszolgálat kivonuló szakorvosa és a Dél-Alföldi Régió orvos szakmai…

Tovább

Egyetemi tanulmányaimat Szegeden végeztem, 2012-ben diplomáztam általános orvosként, majd 2018-ban oxyológia (mentőorvostan) és sürgősségi orvostan szakvizsgát tettem.
Jelenleg is az Országos Mentőszolgálat kivonuló szakorvosa és a Dél-Alföldi Régió orvos szakmai felelőse vagyok, illetve az SZTE SZAKK Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztályán dolgozom szakorvosként.
2019-ben sportorvosi szakképzésemet kezdtem el, majd 2021-ben sportorvostanból sikeres szakvizsgát tettem.
2020-2021. között a Szegedi Tudományegyetem Sportorvosi Rendelőjében sportrehabilitációs tanácsadást láttam el. Szakvizsgáimnak köszönhetően széles látókört nyertem az orvostudomány szinte minden területén gyermek- és felnőtt ellátásban egyaránt, kezdve a belgyógyászati kórképektől, a mozgásszervi problémákon/sérüléseken át a kritikus állapotú beteg ellátásáig. Az így megszerzett tudásom segíti a komplex gondolkodást a mindennapi betegellátás során.
Már gyermekkorom óta az életem részét képezte a napi rendszerességű sport: éveken keresztül kosárlabdáztam, majd kézilabdáztam, teniszeztem, napi rendszerességgel futottam. Végül a lovaglás, díjugratás lett a szenvedélyem. 2010-ben sportedzői vizsgát tettem, ezt követően éveken keresztül oktattam lovaglást, díjugratást. 2019-től a funkcionális edzés és a kettlebell világában mélyedtem el.
2020-ban elvégeztem a National Academy of Sports Medicine által akkreditált sportrehabilitációs tréner tanfolyamot, melynek során a sportsérülések rehabilitációs protokolljának megismerése mellett elsajátíthattam a legmodernebb szemléletű különböző izületi és lágyrész mobilizációs technikákat is: sportköpölyözés, sportflossing, trigger pont terápia, sport blade használata, kinesiotape felhelyezése. 2021-ben NRX® izületstabilizálási tanfolyamot végeztem el.
A mozgásszervi rehabilitáció mellett fontosnak tartom a sportba való biztonságos visszatérés megfelelő ütemezését akut vagy krónikus belgyógyászati megbetegedéseket követően is, így 2021-2022-ben egy Magyarországon egyedülálló, az American Council on Exercise által ellenjegyzett Medical Exercise Specialist képzésen vettem részt.

Nyelvismeret:
2014. Angol felsőfokú „C” orvosi szaknyelvi nyelvvizsga
2006. Francia felsőfokú “C” nyelvvizsga

Rendelési idő

Hétfő
9.00-12.00

Árak

Vizsgálat
Ár
Sportorvosi vizsgálat
18 000 Ft
Kontrollvizsgálat
15 000 Ft
Sportrehabilitációs tanácsadás
21 000 Ft
Sportrehabilitációs állapotfelmérés
24 000 Ft

Orvosaink