+36 30 385 2525

Dr. Réka Kovács

dermatologist

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos vagyok. 1990-1996 között végeztem tanulmányaimat a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1996-ban szereztem általános orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel. A végzés óta…

Tovább

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos vagyok.

1990-1996 között végeztem tanulmányaimat a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1996-ban szereztem általános orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel.

A végzés óta az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán dolgozom, először klinikai orvosként, majd a szakvizsga megszerzése (2001) után egyetemi tanársegédként, jelenleg klinikai szakorvosként.

1999-ben a Rochesteri (Minnesota., USA) Mayo Clinic Bőrgyógyászati Osztályán – Ambulanciáin tölthettem 3 hónapot a szakorvosi képzésem részeként.

A klinikai munka során az osztályos betegellátásban, majd a járóbeteg szakrendeléseken szereztem tapasztalatot. Szakorvosként vezettem a klinikán a Mycológiai szakrendelést, jelenleg az Acne és Hidradenitis Szakrendelést veretem, illetve részt veszek ezek mellett a Pikkelysömör Ambulancia és az általános bőrgyógyászati szakrendelés munkájában is.

A szakvizsga megszerzése óta részt veszek az orvostanhallgatók gyakorlati oktatásában és a tudományos kutatómunkában, illetve kozmetológiai, bőrfiziológiai vizsgálatokban.

Főbb szakmai érdeklődési területeim: acne (pattanásos bőr), hidradenitis suppurativa (acne inversa / verejtékmirigy gyulladás), pikkelysömör, mycológia (bőr-, nyálkahártya gombás betegségei), belgyógyászati betegségek bőrtünetei, bőrfiziológiai, kozmetológiai vizsgálatok.

Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak (MDT), az European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) társaságnak.

Angolul felsőfokon beszélek.

Rendelési idő

Wednesday
out of office

Árak

Vizsgálat
Ár
first examination
15 000 HUF
follow-up
12 000 HUF
first examination – foreign patient
20 000 HUF
Cauteres intervention
2 000 HUF

Orvosaink