Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Aktív

 
Aktív

Szervezetünk olyan, mint egy ház. Amikor újonnan épül, általában minden rendben működik. Aztán idővel előfordul néhány hiba, amit javítani kell rajta.

A jó tulajdonos nem csak akkor cselekszik, amikor már baj van, de időről-időre ellenőrzi a készülékeket, karban tartja az ablakokat, ajtókat, falakat, a ház minden elemét.

Hasonlóképp érdemes megelőző céllal ellenőrizni szervezetünk működését, mert ezzel betegségeket előzhetünk meg, vagy kezdődő problémákat találunk meg időben, amikor az még könnyebben gyógyítható. A szervezet sokszor figyelmeztet: fáradékonyak, rosszkedvűek, ingerlékenyek vagyunk, legszívesebben állandóan aludnánk, vagy épp ellenkezőleg, álmatlanság gyötör. Akár tapasztalunk bármilyen eltérést a normális állapotunktól, akár csak szeretnénk tudni, minden rendben működik-e, érdemes elmenni egy általános szűrővizsgálatra.

A Noé Egészségcentrum ebben segít Önnek. Nálunk kiemelten fontos a megelőzés, prevenció.

Általános állapotfelmérő csomagunk, az Aktív, a következő vizsgálatokat tartalmazza:

Laborvizsgálat (vérkép, máj, vese funkció, vérzsírok, vc, t-vizelet, süllyedés,TSH), EKG, vérnyomás és pulzus mérés, hasi-kismedencei ultrahang, belgyógyászati vizsgálat.

A szűrőprogram most 31.500 Ft-ért elérhető.

Ha szeretné tudni, minden rendben van-e a szervezetével, jelentkezzen nálunk most!