Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát
  • Rólunk
  • +36 30 385 2525 vagy+36 30 825 4035
  •  6721 Szeged, Bárka utca 1.

+36 30 385 2525 vagy+36 30 825 4035 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Urológia

 
Urológia

Vizelési problémái vannak? Szúró, csípő érzete van közben? Fáj a veséje? Magas láza van?  Merevedési zavarokkal küzd?

Ha a kérdésekre igen a válasza, érdemes felkeresnie urológus szakorvosunkat!

Az urológia a húgyivarszervek megbetegedéseivel foglalkozó orvosi szakterület. Meglepő, de így van: a légúti fertőzés után a leggyakoribb bakteriális megbetegedés a húgyúti gyulladás.  A baktériumok megbetegíthetik a veséket, a herét, a mellékherét, a nemi szervet és a prosztatát is. Az ilyen típusú gyulladásokat mindig magas láz jelzi, az érintett szervben erős fájdalom érzékelhető. A gyulladást sűrű vizelési inger, vizelési panasz és erős fájdalom kíséri.  Gyakori urológiai betegségek a bakteriális fertőzések mellett a húgyivarszervi fejlődési zavarok, a prosztatában kifejlődő jó és rosszindulatú tumorok, inkontinencia-problémák, vesekőképződés, és a vesemedence-gyulladás.

Az urológia szakterületén belül önállósodott szakterület, az andrológia a férfi reproduktív szervek megbetegedéseivel foglalkozik, beleértve a szexuális problémákat, mint például merevedési zavar, és a megtermékenyítő-képességbeli problémákat is.

Ezekről a betegségekről a pácienseknek nem könnyű beszélni, de a Noé Egészségközpontban Ön zavartalan körülmények között találkozhat szakorvosunkkal, aki értő figyelemmel fogja Önt végighallgatni. A tényfeltáró beszélgetést fizikális vizsgálat követi, amely fájdalommal nem jár, legfeljebb kellemetlen lehet. Szükség esetén a szakorvos laborvizsgálatokat is elrendel, és ezek eredményének tükrében dönt a továbbiakról.

Árlista Rendelési idő Időpont kérés