Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát

Dr. Kovács Réka

 
Dr. Kovács Réka

Bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos vagyok.

1990-1996 között végeztem tanulmányaimat a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1996-ban szereztem általános orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel.

A végzés óta az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán dolgozom, először klinikai orvosként, majd a szakvizsga megszerzése (2001) után egyetemi tanársegédként, jelenleg klinikai szakorvosként.

1999-ben a Rochesteri (Minnesota., USA) Mayo Clinic Bőrgyógyászati Osztályán – Ambulanciáin tölthettem 3 hónapot a szakorvosi képzésem részeként.

A klinikai munka során az osztályos betegellátásban, majd a járóbeteg szakrendeléseken szereztem tapasztalatot. Szakorvosként vezettem a klinikán a Mycológiai szakrendelést, jelenleg az Acne és Hidradenitis Szakrendelést veretem, illetve részt veszek ezek mellett a Pikkelysömör Ambulancia és az általános bőrgyógyászati szakrendelés munkájában is.

A szakvizsga megszerzése óta részt veszek az orvostanhallgatók gyakorlati oktatásában és a tudományos kutatómunkában, illetve kozmetológiai, bőrfiziológiai vizsgálatokban.

Főbb szakmai érdeklődési területeim: acne (pattanásos bőr), hidradenitis suppurativa (acne inversa / verejtékmirigy gyulladás), pikkelysömör, mycológia (bőr-, nyálkahártya gombás betegségei), belgyógyászati betegségek bőrtünetei, bőrfiziológiai, kozmetológiai vizsgálatok.

Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak (MDT), az European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) társaságnak.

Angolul felsőfokon beszélek.

Rendelési idő

Szakrendelések Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Bőrgyógyászat 9.00-11.00 13.00-15.00

Árlista

Vizsgálat Ár
első vizsgálat 10 000-12 000 Ft
külföldi beteg első vizit 15 000 Ft
kontroll 8 000 Ft
Prick teszt (inhalatív, nutritív) 8 000 Ft
Epicután teszt sorozatonként 12 000 Ft
Cauteres beavatkozás testtájanként 12 000 Ft