Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Vakbarát
  • Rólunk
  • +36 30 385 2525 vagy+36 30 825 4035
  •  6721 Szeged, Bárka utca 1.

+36 30 385 2525 vagy+36 30 825 4035 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Adatkezelési nyilatkozat

 
Adatkezelési nyilatkozat

A Szolgáltató megnevezése, székhelye:

A cég megnevezése: Dr.Art Egészségügyi és Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég rövid neve: Dr. Art Kft. (Noé Egészségcentrum)

Cégjegyzékszáma: 06-09-013225

A cég székhelye: 6725 Szeged, Paprika utca 5.

A cég telephelye: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-64935/2013

Tárhely szolgáltató adatai és elérhetőségei

MAXER Hosting Kft.

Cégjegyzékszám: 0809013763
Adószám: 13670452-2-08

http://maxer.hu/rolunk.html

Vonatkozó jogszabályok, irányelvek

A Dr. Art Kft. (a továbbiakban: „Szolgáltató”) tevékenysége során előfizetői, ügyfelei és partnerei (a továbbiakban: „Felhasználó”) adatainak kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során és a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvények alapján az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

1. A Szolgáltató kizárólag a Felhasználók részére történő tájékoztatás, számlázás és a kapcsolódó díjak beszedése, a követelések érvényesítése, illetve hírlevelek küldése, űrlapok kitöltése és e-mail címek kezelése céljából kér adatszolgáltatást.

2. A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

3. Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy törölhessék. Szolgáltató a tárolt adatokat a Felhasználó nyilatkozata alapján tárolja. Amennyiben a Felhasználó másként nem nyilatkozik, a Szolgáltató az adatokat a Felhasználó törlési kérésének (hírlevélnél a hírlevél alján történő linken keresztüli leiratkozással automatikusan, személyes, telefonos vagy írásos úton érkezett kérés esetén manuálisan) beérkezésekor haladéktalanul törli.

4. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

5. A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

6. A Szolgáltató hírlevél kommunikációjának ellátása céljára külső szolgáltatást vehet igénybe, amelyre a szolgáltatást nyújtóval megállapodást köt. A külső szolgáltató személyes adatot nem kezel. A Szolgáltató hírlevél kommunikációja során jelenleg az alábbi külső szolgáltatókkal áll kapcsolatban:

Hírlevél készítés: Kontaktia Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 6727 Szeged Pilisi utca 6.

Hírlevél küldő rendszer: Mailchimp, szolgáltató: The Rocket Science Group LLC. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308

7. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

8. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

9. A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az olyan esetlegesen fellépő hibákért, melyek az oldalak nem megfelelő működését és/vagy az adatok elvesztését eredményezik.

10. Sütik használata az oldalon

Ez a weboldal esetenként sütiket használhat. Ebből többféle is lehet az oldalon.

Azonosításhoz szükséges sütik

Ezekkel a sütikkel azonosítjuk önt és a beállításait. Ilyen például az, hogy be van-e jelentkezve, illetve az, hogy hol tart a rendelésének folyamata.

Elemzéshez használt sütik

Ahhoz, hogy az oldalunk a legjobb élményt nyújtsa, időről-időre elemezzük annak használatát. Ezek a sütik adatokat továbbítanak az elemző szoftver felé.

Hirdetésszolgáltatók sütijei

Egyes aloldalakon reklámok jelenhetnek meg. Ezeket a reklámokat vagy külső szolgáltató, vagy valamelyik partnerünk adja. Ezek a sütik ahhoz kellenek, hogy lehetőleg ne terheljük önt olyan reklámokkal, melyek valószínűleg nem érdeklik önt.

Egyéb harmadik fél sütijei

Ilyenek például a közösségi oldalak alkalmazásai, melyekkel kinyilváníthatja tetszését az oldalunk iránt, vagy megoszthatja azokat kedvenc közösségi oldalán.

A sütik karbantartása

Önnek lehetősége van arra, hogy karbantartsa és/vagy tetszés szerint törölje a sütiket. Kérjük, hogy az ezzel kapcsolatos tudnivalókért látogasson el az aboutcookies.org webhelyre. Ön törölni tudja a számítógépén tárolt összes sütit, és a böngészőprogramok többségében le tudja tiltani a telepítésüket. Ebben az esetben azonban előfordulhat, hogy minden alkalommal, amikor ellátogat egy adott oldalra, manuálisan el kell végeznie egyes beállításokat, és számolnia kell azzal is, hogy bizonyos szolgáltatások és funkciók esetleg nem működnek.